Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

View Poll Results: E normal ca o masina din categoria lor sa aiba astfel de costuri?
Sunt costuri pe care proprietarul trebuie sa si le asume 36 66.67%
Sunt costuri exagerate, dictate mai mult de numele masinii decat de necesitati reale 18 33.33%
Voters: 54. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 28-01-06, 13:03   #16
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Cred ca sunt costuri exagerate, dictate mai mult de numele masinii decat de necesitati reale
CT-82-PWR is offline   Reply With Quote
Old 28-01-06, 22:39   #17
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

Absolut de acord, dar mi se pare absurd sa iti cumperi o masina pe care nu iti permiti sa o intretii..
LaMishto is offline   Reply With Quote
Old 30-01-06, 14:41   #18
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

nu neaparat la asta ma refeream andrei, dar ai si u dreptate.
eu ma refeream la keltuielile de intretinere pe care le dicteaza companiile producatoare ( consumabile produse de ele scumpe, etc)
aleks is offline   Reply With Quote
Old 30-01-06, 20:11   #19
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

pai din moment ce masina are un pret piperat.. e de asteptat ca tot ce implica intretinerea sa fie scump, nu?
Old 31-01-06, 19:10   #20
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"LaMishto\"
pai din moment ce masina are un pret piperat.. e de asteptat ca tot ce implica intretinerea sa fie scump, nu?
da, dar e justificat sau nu? adik intr-adevar sunt cheltuieli mai mari la schimbuirle de ulei, etc incat sa justifice costul cu muuulte procente mai mare al intretinerii? sau e doar un artificiu al producatorilor pt a obtine un profit mai ridicat prin vanzarea de piese si consumabile in baza contractelor cu producatorii respectivelor repere?
Old 31-01-06, 19:24   #21
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

pai normal ca isi permit sa umfle preturile.. probabil ca merg pe ideea ca cine isi permite o asemenea masina, care are si un consum destul de mare, nu se mai uita si la costurile de intretinere..
Latest News on Supercars
Romanian Mitsubishi Enthusiasts
Old 31-01-06, 22:13   #22
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

costurile sunt totusi cam mari..insa dak ai avut bani de o astfel de masina..ar trebui sa ai bani si sa o intretii..
mike20 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 18:20   #23
George_P.
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Absolut de acord, dar mi se pare absurd sa iti cumperi o masina pe care nu iti permiti sa o intretii..
Sunt absolut de acord si eu,dupa cum zice si majoritatea......ai banii de S Classe,nu te mai uiti in buzunar ca dai 10mil la service doar sa-ti schimbe placutele...
Asta este lumea......masini scumpe pt oameni scumpi
George_P. is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 23:06   #24
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"george_smiley05\"
Quote:
Sunt absolut de acord si eu,dupa cum zice si majoritatea......ai banii de S Classe,nu te mai uiti in buzunar ca dai 10mil la service doar sa-ti schimbe placutele...
Asta este lumea......masini scumpe pt oameni scumpi
Nu neaparat , desi in perioada in care traim masina este eticheta noastra stiu un tip de aici din oras prefer sa nu dau nume care invarte probabil cat noi toti din discutia asta la un loc (poate exagerez un pic ca nu stiu ce face fiecare) ... om de .... sa zic 100.000-150.000 euro pe luna cel putin.... omul conduce un Espero , nevasta-sa un Peugeot 206 iar baiatul lor un Matiz...
Revenit ontopic e clar ca cine isi cumpara asa ceva .... nu este interesat in mod direct de pretul pieselor / consumabileor...
Old 03-02-06, 10:12   #25
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

mi se pare exagerat sa ai un rulaj atat de mare ( kiar si numai rulaj, nu neaparat profit) si sa-ti iei 3 masini atat de putin sigure si confortabile in comparatie cu ce ofera piata...
adica asta e exagerare in directia opusa...
Old 19-06-06, 10:18   #26
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: top 10 masini greu de intretinut

Quote:
Originally Posted by aleks
mi se pare exagerat sa ai un rulaj atat de mare ( kiar si numai rulaj, nu neaparat profit) si sa-ti iei 3 masini atat de putin sigure si confortabile in comparatie cu ce ofera piata...
adica asta e exagerare in directia opusa...
poate e parlamentar si nu vrea sa bata la ochi
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 27-06-06, 16:52   #27
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Nu de asta e vorba , tipul a preferat sa faca altele , si-a facut lac in curte ...etc....BTW , a comandat acum 5 Mercedes-uri E 320 CDI pt angajatii sai de baza , directorii sai din cate am inteles....aceste masini sunt cam 50.000 de euro bucata daca nu gresesc

Chiar nu il pasioneaza masinile ... desi ar putea avea cred ca ... orice
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-06, 03:39   #28
basy

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by obrazNICK
Nu neaparat , desi in perioada in care traim masina este eticheta noastra stiu un tip de aici din oras prefer sa nu dau nume care invarte probabil cat noi toti din discutia asta la un loc (poate exagerez un pic ca nu stiu ce face fiecare) ... om de .... sa zic 100.000-150.000 euro pe luna cel putin.... omul conduce un Espero , nevasta-sa un Peugeot 206 iar baiatul lor un Matiz...
Revenit ontopic e clar ca cine isi cumpara asa ceva .... nu este interesat in mod direct de pretul pieselor / consumabileor...
Mai cunosc eu unu din Craiova care e prin top pe la 20 milioane dolari si se plimba cu un Seat Leon 1.9 TDI de 4 ani.
Preturile sunt exagerate. Sunt foarte multi oameni care au masini peste nivelul la care se afla si multi care au cu ce care sunt sub nivel. By the way, ati observat ca pana anu trecut Tiriac avea S320 si nu 600 sau AMG, masina cu care mergea cel mai des? Sa fi avut oare problee financiare?

Last edited by basy; 05-07-06 at 03:41.
basy is offline   Reply With Quote
Old 08-07-06, 17:26   #29
ursuletzul2002

Stock

ursuletzul2002's Avatar

Eu vreau sa ma duc la nemti sa+mi iau un Range Rover HSE de 4.2L care costa aprx. 5000 euro.O costa intretinerea lui dar scuyama vrei clima,vrei piele si mai stiu eu ce.....atunci platesti.Eu unul sunt dispus.De ce sa dau 5000 pe un vectra de care are toata lumea pentru simplul fapt ca un far e mai ieftin decat la rover.Dai un ban dar stai in fata.Parerea mea
ursuletzul2002 is offline   Reply With Quote
Old 19-07-06, 04:19   #30
RaZv

Stage 5

RaZv's Avatar

Masinile nu mai sunt de mult o investitie .Iar cele a caror pret e format din 6 cifre sunt niste mofturi inchinate exclusivitatii. Costurile exagerate de intretinere si deprecierea depind si de politica constructorilor de masini. Nu se mai pune accent pe fiabilitate

R-Power
RaZv is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -