Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 24-01-06, 10:56   #1
CRYZA_CSL

Stage 2

CRYZA_CSL's Avatar

Default vw corrado G60 sau bme e 36 320i

Va rog sa ma ajutatzi sa iau o decizi pt. ca eu sunt incepator in domeniul tuningului dar shi al forumului. ...vreau daca se poate sa-mi spune-tzı avantaje cat shi dezavantajele pe care la prezinta ambele mashini....eu am la dispozitzie cam 10 000 E pt. a achizitziona mashina shi pt un tuning fınutz..... .in limita bailor bineintzeles....eu ma gandeam la bmw e 36 320i varianta coupe..dar mi-e frica de intrtzinerea ei...adica stiu cat de cat ca piesele de bmw sunt foarte scumpe.....nu vreau sa prear o masina pt. curse sau ceva de genul asta pt. ca sunt incepator shi in ale volanului...vreau doar o mashina care sa ma reprezinte......... multzumesc anticipat
Old 25-01-06, 18:44   #2
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

mai daca ai posibilitatea sa aduci ceva din afara ai putea la banii astia sati iei chiar ceva misto! poti sa te uiti pe www.mobile.de ! / daca nu cauta o masina japoneza ceva ca am inteles ca ele sunt ceva mai ieftine si ca intretinere si ca pret! BMW-ul se stie ca te va cam scutura un pik la buzunar.... acum nustiu ! eu miam spus parerea... poate te ajuta careva care are acest model sau vin altii cu alte pereri
Old 25-01-06, 19:26   #3
corrado-vr6

Stage 5

corrado-vr6's Avatar

Si Corrado te omoara la piese sa shtii. Poate chiar mai bine decat BMW-ul. Dar daca esti hotarat e un G60 la Valcea. Nu stiu exact in ce bani, dar ma pot interesa. Oricum pana in 5000 cred
Old 26-01-06, 22:41   #4
CRYZA_CSL

Stage 2

CRYZA_CSL's Avatar

Va multzumesc baietzi pt sfaturi.......eu am mai imcercat sa achizitzionez o vectra 2.0 gls 16 v dar m-am razgandit era coapta shi vorba ta tuningboy....la bani astia chiar am gasit ...in germania la 5700 E un 3.20 coupe....cam 135.mii km...cu ceva tuning...adica spoiler fatza spate...praguri...dar nu da shi jante.... .....m-am interesat shi la catziva prieteni care au avut bmw shi au zis ca-i ok daca nu dai in ea sa o rupi mashina-i ok....depsre corrado....nush ce sa zıc imi place shi corrado dar parca tot bmw-ul ramane....pt ca-s shi fan ..... .....acum ramane doar ca omu, meu sa-mi zıca cat ma costa sa o aduc in tzara....el mi-o zis ca-i ok shi-l cred.....va multzumesc inca odata ....shi daca cineva care detzina un asemenea model poate sa-mi deie cateva sfaturi i-ash fii recunoscator......o sa atashez shi pozele cu mashina
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	6_157.jpg
Views:	62
Size:	46.4 KB
ID:	64225   Click image for larger version

Name:	2_761.jpg
Views:	66
Size:	49.4 KB
ID:	64226  
CRYZA_CSL is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 12:27   #5
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

hmmm e un pret bun si arata si bine masina.. acum depinde sa nu fie data cu ruj iar pe dedesubt sa aiba cine stie ce .... daca reusesti s-o inmatriculezi BV!
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 15:15   #6
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Ce an e masina ?Are euro 3? Arata bine din exterir dar te asigur ca te vor ustura rau la buzunar atat intretinerea cat si piesele
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 19:47   #7
CRYZA_CSL

Stage 2

CRYZA_CSL's Avatar

Mashina este din 03/98...are 135 mii de kilometrii..are euro 3....consumul de 9%...asta zıce el ......110 kw(150cp)...are klima....piele alba (sau a fost)...scaune sport ,abs .....etc.....fara jentzi cum am mai spus ....cu taxe cu tot mashina ar face cam : 5.800(intre timp sau mai adaugat o suta :P )+1700 vama +inscriere +transport=eu zic sa-mi mai ramana de un set de jentzi la mana a doua cu tot cu cauciucuri....tipul de la care vreau sa o cumpar e roman shi imi este ruda... ....asha ca ıntre neamuri ma face de bani dar asta este....eu zıc ca in maxim o luna o sa fie in tzara ....shi o sa pun atunci niste poze...cu ea ....sper sa nu-mi iau tzapa ....va multzumesc
CRYZA_CSL is offline   Reply With Quote
Old 27-01-06, 19:57   #8
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

esti nebun- teapa de la ruda ar fi grav dar se mai intampla si eu lam tapit pe unchimiu si iam vandut un tel triplu dar la luat ca era unchiu :P de jenti o sa-ti ramana si rims si poate de un eleron coada de randunica (dinala finutz de tot) sa nu uiti geamuri negre :P
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 28-01-06, 13:53   #9
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Bravo iti doresc tot binele posibil si sa te poti bucura de masina . Sa ne spui cum merge si sa-i faci niste poze dupa ce-i trantesti jantele
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 28-01-06, 14:01   #10
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Mergi pe varianta BMW arata mai bine ca si design si plus de alta daca il cunosti pe vanzator asa cum zici e un alt avantaj.
CT-82-PWR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -