Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-03-09, 23:50   #1
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Default Civic vs Corolla

As dori pareri, sfaturi in achizitia unei masini noi. Honda Civic sedan 1.8 Vtec 140 cai sau Toyota Corolla 1.6 vvti 125 cai.
M-ar interesa fiabilitatea, performante, consum, pret consumabile etc. Doresc pareri a celor care au asa ceva ori au condus. Care dintre cele doua e mai avantajoasa. Va multumesc.
AXEL_SS is offline   Reply With Quote
Old 10-03-09, 11:56   #2
o`neal
Opel Driver

Stage 5

o`neal's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re: Civic vs Corolla

Axel sa fiu cat mai scurt: Civic ar fi una din parerile mele ... prb cu Toyota ti`am spus`o
o`neal is offline   Reply With Quote
Old 10-03-09, 21:38   #3
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Civic sedan dupa mine arata hidos.... de fiabilitate sunt fiabile ambele. Ca motor as merge pe cel de la Honda dar per total as alege Toyota Honda e prea urata parerea mea.
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 09:08   #4
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Nu mai spune nimeni nimic?
AXEL_SS is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 21:08   #5
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

Ideea de baza ar fi urmatoarea: Fa-i o lista cu + si - la fiecare masina ,dupa ce le conduci pe ambele... Vezi care ti se potriveste mai bine! Eu unul as merge pe Honda...ca parere subiectiva. Am condus 1.8 VTEC...pana la 3000 RPM e masina de cumparaturi,o poate conduce lejer si o femeie si un incepator...de la 4500 RPM masina iti provoaca niste senzatii destul de placute odata cu activarea V-Tec-ului. Consumul nu am vazut sa depaseasca 8 in oras,in trafic lejer,la mers linistit. Stabilitatea masinii este foarte buna,si pe curbe la viteze mari. Este foarte comfortabila,interiorul este deosebit. Nu am avut placerea de a testa Corolla asa ca nu ma voi pronunta asupra ei.... Oricum ambele modele dateaza de peste 20 de ani....din ce stiu eu sunt 2 dintre modelele cele mai vandute ale tuturor timpurilor...Du-te la drive test, ia-ti si un prieten cu tine, vezi cum ti se pare,citeste pe forumuri de owneri de asa ceva,si gandeste si cu inima! Succes in alegeri!