Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
28-02-09, 13:28
|
|
Stage 2
|
Re: Masina Second la 12000 Euro
Am gasit niste masini un BMW 320 COUPE din 2000 si un Audi A4 din 2005. Credeti ca merita banii?? Eu ma gandesc sa-mi i-au un Audi A4
|
|
|
28-02-09, 13:42
|
|
Renault Driver
![](/images/ranks/4ti.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [4Tuning International] [RENAULT]
|
Te sfatuiesc sa nu te arunci la bmw-ul ala din 2000, are deja 9 ani si nu se stie ce istorie a avut, desi arata destul de bine (daca esti amator de tuning) dar iarna nu stiu cum te descurci cu tractiunea spate.
In link-ul cu audi sunt mai multe masini, nu stiu la care te-ai referit tu, ma gandesc ca la asta + taxa ajungi la 13.000 dar merita, find si modelul b7.
|
|
|
28-02-09, 18:15
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by johhny
Te sfatuiesc sa nu te arunci la bmw-ul ala din 2000, are deja 9 ani si nu se stie ce istorie a avut, desi arata destul de bine (daca esti amator de tuning) dar iarna nu stiu cum te descurci cu tractiunea spate.
In link-ul cu audi sunt mai multe masini, nu stiu la care te-ai referit tu, ma gandesc ca la asta + taxa ajungi la 13.000 dar merita, find si modelul b7.
|
Da la acel Audi ma refeream. Mie mi se pare o masina buna
|
|
|
28-02-09, 21:55
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
|
|
|
28-02-09, 22:50
|
|
Renault Driver
|
Sau un quatro, sta foarte bine pe drum, si iarna n-ai treaba. Doar ca e varianta b6.
Dar parerea mea ca cel mai bine te duci si probezi, ca pe net primesti n variante si nenumarate povesti..
|
|
|
01-03-09, 00:21
|
|
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by criss_cars
|
Cu ultimele 2 propuneri sunt si eu de acord.
Cat despre primele:
Leon e hatch si pana acum nu a manifestat nici un interes spre asa ceva, iar octavia fara suparare dar si la 500 cai mi se pare una din cele mai plictisitoare masini, si tipa de departe familist, referitor la ce ai zis despre a4.
|
01-03-09, 23:16
|
|
Stage 2
|
Quote:
Sau un quatro, sta foarte bine pe drum, si iarna n-ai treaba. Doar ca e varianta b6.
Dar parerea mea ca cel mai bine te duci si probezi, ca pe net primesti n variante si nenumarate povesti..
|
Da ma gandesc si la un quattro ca sa nu am probleme iarna sau pe drumuri cu hartoape ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Si pe net am vazut foarte multe variante dar pana nu probez masina nu o cumpar. Despre acest Quattro 3.0 ce parere ai?
Eu am vazut ca are cam multicei km dar are 220 CP si foarte echipat.
Last edited by cosminelus; 01-03-09 at 23:23.
|
|
|
01-03-09, 23:42
|
|
Renault Driver
|
135.000 km ti se par multi ? Nici decum, un astfel de motor bine intretinut duce inca multi km, bineinteles intai sa-i faci un test cu vag-com si sa vezi sigur daca acei km sunt reali.. Putere o sa ai din plin la motorul asta,sportivitate find motor pe benzina + quattro, vad ca e si full option ... ce poti sa mai ceri altceva ??
Atata timp cat nu te deranjeaza impozitul si taxele pentru un motor de 3 litri e bine. Chiar i-mi place masina..
|
|
|
02-03-09, 00:35
|
|
|
si pt bani de benzina faci credit? ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
Sunteti culmea, 12.000 ai de toti? Ce faci daca iti pica ceva? Stai si te uiti la ea, doar pt ca-i Audi?
|
|
02-03-09, 01:04
|
|
Renault Driver
|
deja observ ca iar o ia ciudat si topicul asta, ionut_cluj ai facut la inceput niste recomandari si intr-un mod ironic ai precizat de seria 3, passat si a4 (observ ca ai ceva cu aceste masini, ca citind pe forum ai fost impotriva la tot ce tinea de ele). cosminelus a precizat apoi ca se gandeste la audi, mercedes si bmw, la fel ,altcineva nu-i convine si ii face alte recomandari, ok, dar cosminelus arata doua link-uri cu un bmw si un audi a4 si precizeaza ca ar fi interesat mai mult de un a4, apoi criss vine cu alte recomandari, dar cosminelus la fel prezinta interes pentru un a4 dar aici ionut_cluj apari tu cu alte argumente contrare.. acuma ce urmeaza ? sa-l cautati pe om si sa-l amenintati sa nu-si ia audi ? suntem comunisti ? nu mai are omul dreptul pentru libera alegere ?
Nu are nevoie de niciun credit, daca omul are bani o sa bage benzina, a precizat de la inceput ca vrea sportiva, pai si sportiva si economica nu se prea poate, si daca ii pica ceva ?? e masina, e fier, orice marca ai avea se poate sa i-ti pice cate ceva, am vazut si masini de 15-20 ani inca pe strazi, fiecare o are cum o intretine.
Poate gaseste altceva mai bun in bani astia sau mai nou, dar daca la om ii place a4, unde e problema. Si eu la fel am facut, de bani care i-am dat pe masina puteam sa iau o alta marca cu un an de fabricatie mult mai nou, dar am vrut audi si nu regret alegerea facuta..
Si criss ai dreptate audi e ca un logan, numai pentru pensionari, acuma inteleg de ce ma oprea postasul cand ma vedea cu masina sa-mi deie pensia..
Last edited by johhny; 02-03-09 at 01:09.
|
|
|
02-03-09, 09:04
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
si pt bani de benzina faci credit? ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
Sunteti culmea, 12.000 ai de toti? Ce faci daca iti pica ceva? Stai si te uiti la ea, doar pt ca-i Audi?
|
Pai la orice masina pica cate ceva, nici o masina nu e perfecta. Da stiu ca benzina e mai scumpa si pe diesel consuma mai putin, dar trebuie sa mergi cu masina foarte mult ca sa fie convenabila cea pe motorina. (Piesele la diesel sunt mai scumpe + ca dieselul se strica mai repede ca benzina).
|
|
|
02-03-09, 09:06
|
|
Stage 2
|
Quote:
135.000 km ti se par multi ? Nici decum, un astfel de motor bine intretinut duce inca multi km, bineinteles intai sa-i faci un test cu vag-com si sa vezi sigur daca acei km sunt reali.. Putere o sa ai din plin la motorul asta,sportivitate find motor pe benzina + quattro, vad ca e si full option ... ce poti sa mai ceri altceva ??
Atata timp cat nu te deranjeaza impozitul si taxele pentru un motor de 3 litri e bine. Chiar i-mi place masina..
|
Da e super masina. Si nu mi se par multi asa km si e si puternica. Chestia este ca e cam mare impozitul la un motor de 3 litrii. O sa ma orientez pe un Audi A4 cu motor de 2.0
Last edited by cosminelus; 02-03-09 at 14:58.
|
|
|
02-03-09, 14:52
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb
|
E frumoasa masina, dar eu o vreau mai simpla nu o vreau tunata
|
|
|
02-03-09, 16:15
|
|
Stage 2
|
Gata m-am hotarat imi iau penultimul model Audi A4. Masina este din 2005 si are cam 150000 km si arata foarte bine. Eu zic ca merita banii, mai ales ca are si motor mai micutz ... asa ca impozitul e mai mic
|
|
|
|
|