Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 18-11-05, 20:12   #1
spanish

Stage 2

spanish's Avatar

Default Informatzii!!

As vrea sa stiu daca ai voie sa faci pe fatza geamurile fumurii ca eu am vazut cateva mashini asa dar...
spanish is offline   Reply With Quote
Old 19-11-05, 01:37   #2
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

Default sal

depinde ce folie iti pui 3M care costa ceva banutzi si nu mai mult de 25 sau 30% (ziua nici nu zici ca ai folie iar seara se vede putzin) sau folie neautorizata .... cu aia neautorizata depinde de norocul tau la police(eu in 2 sapt am luat 4 amenzi)
Old 19-11-05, 13:14   #3
spanish

Stage 2

spanish's Avatar

Eu defapt sunt in Spania si am vazut aici ca astia nu pun folie ... vopsesc geamurile sau... nushtu ce le fac ca am vazut ca nu se ia ... si deci pot pune si pe fatza da sa fie un pik mai deskise a?
Old 20-11-05, 06:16   #4
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

Default sal

sincer nu stiu exact care este esxact combinatia acolo daca \"vopseaua\" iese spre oglinda sau argintie la noi aici se spune ca le ionizeaza... acum nu stiuy exact ce vrei tu sa faci cu geamurile tale si in ce tara vrei sa le faci oricum daca vi cu alte nr decat cele de ROMANIA(kkmas pe ea) poti sa vrajesti gaborii usour cu \"asa am luat-o de acolo dom-le\" oricum incearca sa imi pui cat mai explicit ce ai vrea tu sa faci cu geamurile tale pt ca ma pricep (cat de cat) la treburile astea...
p.s fuck police rumena acum una bucata ora am luat o amenda de 11 sute ca am trecut pe rosu+ca nu aveam actele(cica ) si cum la noi in romania la doua iti iei bonus una nu stiu in ce consta bonusu de 70 ron.... invatat si ei lucruri noi) dar eu cred ca pt folie..... ORICUM MUHE POLICE RUMENA .
P.S spunemi ce vrei sa faci exact cu geamurile tale sa-ti spun ce e legal la noi \"romanii\" sau MILITIENII!!!
Maroo is offline   Reply With Quote
Old 20-11-05, 15:47   #5
spanish

Stage 2

spanish's Avatar

Man eu o sa vin cu nr de Spania vreau ca geamurile din spate sa fie negre cu reflectie de oglinda sa nu se vada nimic si pe fata sa fie cat mai negre posibil, deci nu vreau sa pun folie... dracu pe aici am vazut niste mashini tunate care aveau toate geamurile si parbrizu era ca nu se vedea nimic in masina si dasta intreb ca o sa stau mai mult in ro si sa nu se ia gaborii de mine(prea rau)
Old 20-11-05, 18:32   #6
spanish

Stage 2

spanish's Avatar

aaa si inca ceva daca pot pune pe un bmw M3 din 93 gentzi de 17\" si ce trebuie sa modific ca sa nu atinga
Old 23-11-05, 00:10   #7
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

Default re

frate daca vii cu nr de spania si ramai cu ele adica nu o inmatriculezi in ro nu o sa ai probleme ca le zici \"asa am luat-o de acolo\" si te lasa in pace dar daca o sa ai nr de ro si o sa ai si partbrizul de nu o sa se vada nimik in masina cred ca o sa te puna sa-ti spargi geamurile.... si cu jentile depinde unde(aripi sau amortizor) ,ce anume iti atinge (janta sau cauciucul)problema asta am avot-o si eu si am pus un cauciuc mai ingust dar in cazul meu atingea cauciucul amortizorul la un serie 5
Old 23-11-05, 00:57   #8
trg

Stage 4

trg's Avatar

legile sunt aceleasi pentru toti,cand o sa ai numere de Spania o sa te opreasca mai ales pentru numere sa le verifice valabilitatea
trg is offline   Reply With Quote
Old 23-11-05, 13:55   #9
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

Default sal

stiu si eu ca legile sunt aceleasi si sa-i verifice nr oricum il opreste si cu geamuri negre si fara dar scapi de ei daca ai alte nr
Old 23-11-05, 22:02   #10
spanish

Stage 2

spanish's Avatar

nu ca numerele o sa fie ok ca o sa ma duc odata de 2 ori pe an in Spania ca sa fac inspectia dar zic sa nu zica ceva de geamuri poi imi atinge in aripa da nu am modifcat amortizoarele le am alea de serie ce amortizoare sa pun?
Old 24-11-05, 23:51   #11
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

Default sal

la chestia asta nu prea ma pricep... nu cred ca tre sa schimbi amortizoarele cred ca tre sa o \"umfli\"
- Copyright 2025 4Tuning -