Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 16-11-05, 16:17   #1
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Opel corsa c! senzorul de temp exterioar. need help

va intreb si va rog ajutati-ma, ca imi trebuie destul de urgent. un prieten de-al meu are un opel corsa c, si are probleme cu senzorul de temperatura exterioara. am vrea sa vedem ce are, dar nu stim unde e.

ma intereseaza unde este localizat senzorul de temperatura exterioara la opel corsa c!

multumesc frumos
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 16-11-05, 21:29   #2
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default re

ma din cate stiu eu la astra era in bara din fata pe langa proiectoare pe acolo.....acum depinde cred ca tot pe acolo...doar nu o sa fie langa motor...oricum o vizita simpla la service...nu costa si poti sa il iei cu vraja marii pe nea mecanic sa nu iti bage la plata taxa examinare ii zici ca ti'a zis cineva ca ai senzorul bulit ca s'a uitat si e ciobit ceva si nenea o sa se uite pe sub masina sau unde este daca e bulit si ..dupa ce iti zice ca nu ii zici mersii si ai plecat ))..oricum incearca faza cu bara ar trebuii undeva cum te pui sa te uiti sub bara mai spre exterior ..succes