Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 11-11-05, 15:35   #1
Markenstein

Stage 4

Markenstein's Avatar

Default problema cu lonjeroane!

Am si eu nevoie de ajutor please,
am un clio sedan si acum 7-8 luni in urma am avut un accident, nu era grav, mi-am reparat masina pe asigurare si acum cateva zile am avut un accident foarte usor, eeh m-am dus sa imi schimb bara si astia de la service cand sa uitat la masina mi-a spus ca am lonjeroane trase \" spre dreapta cu cateva cm \"oricum nu e mai mult de 2 cm\".
si cica ma costa in jur de 40 milioane sa-i repar.
am asigurare \" Casco full\" dar nu ma ajute cu nimic ca masina a fost atunci reparat si eu nu mi-am dat seama de problema asta.
Nu e vb de bani dar acum e intrebarea asta ca daca o repar ar exista sansa sa se lase jos iar?
ca asa am inteles ca nu o sa fie ca inainte si o sa am probleme cu ea.
si m-au oferit 2 variante, ori s-o vand si sa imi iau alta masina ori sa conduc asa cu ea si sa nu umblu la ea!?
Sincer numai stiu ce sa cred si sa fac, PLEASE HELP!
Markenstein is offline   Reply With Quote
Old 12-11-05, 01:15   #2
Markenstein

Stage 4

Markenstein's Avatar

Default Re: problema

um da sorry am scris gresit \" LONJEROANE\".
Old 13-11-05, 12:17   #3
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

cm????????? e exagerat de mult cu 2 mm deja iti toceste couciucurile ca dracu
ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 13-11-05, 12:18   #4
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

sau mai pleneste-o odata si fa-o pe casco
Old 13-11-05, 13:11   #5
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

mai bine vinde-o .Prb se va agrava in timp si este posibil ca atunci cand o s-o ridici pe elevator sa vezi cum ti se lasa botul in jos(un prieten a patit-o). Sau faci caum a zis pia....mai fa un accident cu ea
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 13-11-05, 18:23   #6
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

daca nu ai curaj sa o dai tu in zid dao la mine unde mai pui ca o fac si pe gratisssssssssssssssssssss a da poate ti-o scot si dauna totala sa vezi distractie atunci

Old 14-11-05, 03:52   #7
Markenstein

Stage 4

Markenstein's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ct77pia\"
daca nu ai curaj sa o dai tu in zid dao la mine unde mai pui ca o fac si pe gratisssssssssssssssssssss a da poate ti-o scot si dauna totala sa vezi distractie atunci
Ehem...Ar fii idea buna sa stii, cine stie poate sa te contactez pt ajutor sa imi faci si mie un mic accident ca sa pot sa primesc si eu daune totala
GOOD IDEA!
Old 13-02-06, 14:22   #8
pasbogdan

Stage 5

pasbogdan's Avatar

Default lonjeron

pai directia nu ar avea de ce sa fie afentata ca doar\"masinile\"sper ca si renault-ul au prinsa toata directia pe o punte care nu are treaba cu lonjeroanele.Daca sunt decalate problema e ca nu iti mai aliniaza unele treburi.40 de milioane?o faci la un mecanic priceput care are 2 prese cu 100 de euroi.Pai la reprezentanta de reprezentanta(nu dau nume) e vre-o 20 de mil,si au banc profi de tras lonjeroane,cu soft si de alea.
1985 suzuki samurai
1993 audi urs4 2.2l 20 v turbo quattro-dezmembez
1994 audi 100 c4 2.6 E 12 v FWD
2003 vw lt 35
1991 audi s2 3b
pasbogdan is offline   Reply With Quote
Old 14-02-06, 01:26   #9
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: problema cu lonjeroane!

[quote=\"Markenstein\"]Am si eu nevoie de ajutor please,
am un clio sedan si acum 7-8 luni in urma ...........................am lonjeroane trase \" spre dreapta cu cateva cm \"oricum nu e mai mult de 2 cm\".

pai de sapte luni nu ai simtit nimic la directie?
Daca dupa acel accident a fost reglata directia,si masina este stabila pe drum,nu \"trage\" directia,nu se vede uzura inegala a cauciucurilor atunci e ok,las- o balta.
Poate era vorba doar de lonjeroanele superioare care au doar rol de sustinere a barii,aripilor interioare,suporti motor,masca si alte fleacuri in fct. de modelul masini,deci daca masina are linii,nu e strimba,nu uzeaza cauciucuri inegal,nu trage directia,i-ati cei 40 de mil. si fa-ti o vacanta in Grecia (de ex.)