Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 10-11-05, 18:04   #1
alcatel

Stage 4

Default unde pot sa repar un subwoofer????

am un prieten care si-a intepat membrana subwooferului in surubul de prindere al rotii de rezerva in portbagaj,deci gaura e maricica.
se mai poate repara?si daca da, unde si cam cat costa?
alcatel is offline   Reply With Quote
Old 11-11-05, 02:51   #2
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

cam nasol daca a gaurit membrana vezi pe militari cum vi de la apaca si te duci spre metro pe partea stanga la parterul unui bloc o sa vezi REPARATII BOXE SI difuzoare nu stiu sa-ti zic exact locatia dar in orice caz intre cora si raiffaisen dai acolo de un mosulica se pricepe si nu lucreaza nici scump bafta....
Old 11-11-05, 10:08   #3
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

e cam nasol sa intepi membrana.posbilitatea de reparare depinde de locul unde ai intepat-o si cum ai intepat-o. in principiu se poate repara,dar sunetul nu cred ca o sa mai fie exact cum era.daca esti din bucuresti incearca si unde a zis Maroo,dar o sa gasesti cam greu pe mosulica ala.sa incerci pe la Razoare pe linia lui 96 fata-n fata cu biserica aia mare,si acolo e un `service` :P de boxe