Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 11-10-05, 22:15   #1
mara

Stage 4

mara's Avatar

Default Ma ia vintul!

Megan 1 , la mers afara din oras cum sar de 150km/h zici ca sint in Dacie! Trebuie sa tin foarte bine volanul. Numai vorbesc cind trece vreun tir din contrasens,sau depasesc vreunul. Dar chiar si cu soseaua goala.
mara is offline   Reply With Quote
Old 11-10-05, 22:22   #2
mara

Stage 4

mara's Avatar

Masina este, oricum, foarte inalta. In plus am cauciucuri 195/60/15 in loc de 185/60/15 sa conteze atit de mult diferenta dintre ele? Astept pareri,nu numai de la posesori! A...inca un lucru,poate important, la motor de fapt sub compartimentul motor inafara scutului de la baia de ulei mai sint cele laterale de plastic, imi lipseste unul( cel din dreapta, din dreptul curelelor). Curenti de aer sa ridice masina din aceasta cauza?
Old 12-10-05, 01:47   #3
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

... telescoapele, planetarele, prsiunea d aer din rotzi, directzia ... alceva nu prea cred ca poate fi ...
ZanDer is offline   Reply With Quote
Old 12-10-05, 18:14   #4
l8m8alwayz

Stage 3

l8m8alwayz's Avatar

Du`te la un service shi fa opticu,verifica suspensiile,arcurile...verifica bucshe shi alte alea ce ar putea duce la pierderea directziei. Poate sa fie shi din cauza anvelopelor fiind mai late,asha am patzit io cand am schimbat de la 205 la 225 shi inca mi se intampla pe un drum prost
Old 13-10-05, 11:10   #5
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

verifica starea bucsilor de pe spate, sunt alea mari in diametru de la capatul bratelor.
nu-i asa ca atunci cand mergi pe un drum cu denivelari in lung(nu neaparat gropi) masina nu-si mentine directia? ....
asa ca...
Old 14-10-05, 10:00   #6
l8m8alwayz

Stage 3

l8m8alwayz's Avatar

dap...alea sunt bushele de la puntea spate...sunt mai greu de schimbat...dureaza ceva shi mai dureaza shi pana gaseshti pe cine sa le schimbe...ca ashtia la service`uri nu prea se baga ca nu au nush` ce presa...shi s`ar putea sa trebuiasca sa cautzi pe cineva care are timp shi chef...acum nush`..asha e la bmw...la megan n`am nici cea mai mica idee daca e la fel...dar cred ca da....
l8m8alwayz is offline   Reply With Quote
Old 16-10-05, 21:38   #7
mara

Stage 4

mara's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ZanDer\"
... telescoapele, planetarele, prsiunea d aer din rotzi, directzia ... alceva nu prea cred ca poate fi ...
Prin Iulie la ITP mi-au zis ca probleme are o roata pe spate la frinare ,diferenta intre ele find foarte mare. De amortizoare nimic.Dar se poate ca de Bucurestiul...
Old 16-10-05, 21:42   #8
mara

Stage 4

mara's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"yknot\"
verifica starea bucsilor de pe spate, sunt alea mari in diametru de la capatul bratelor.
nu-i asa ca atunci cand mergi pe un drum cu denivelari in lung(nu neaparat gropi) masina nu-si mentine directia? ....
asa ca...
Nu face asa cum spui tu, sper sa fie amortizoarele fata, ca de vreo doua zile imi bate pe stiga ... cred ca asta este. Mai are vreo 2000Km si facem revizia de 60.000Km. amortizoarele pe spate au fost scimbate la 40.000.
Old 16-10-05, 22:15   #9
l8m8alwayz

Stage 3

l8m8alwayz's Avatar

sa shtii ca de la toate e...bucshe punte spate,amortizoare,arcuri...CREDE`MA.. cand am luat mashina(ursuletz) acum 2luni era dezastru la directzie cand am pus jante shi anvelope 225/17\"/35 ; am skimbat pe rand amortizoare , arcuri noname ...se imbunatatzea la fiecare skimbare, acum am pus pe ea arcuri sport KW jur ca e incredibil cat de mult simtzi skimbarea,pe un drum unde cu 80km/h tzineam volanu cu doua maini strans de ma dureau palmele acum merg cu 120 p`acolo shi`l tzin cu 2 degete,shi ca sa fie shi mai bine ca simt totushi un joc am comandat shi suspensii sport tot KW,skimba tot nou noutz shi sa fie ceva calumea shi`o sa vezi...ah shi ai dat un quote mai sus...omu ala zicea de bucshe nu de amortizoare....bucshele mari in diametru de la capatul barelor de sustzinere din spate sunt bucshele de la puntea spate nu amortizoarele...
Old 17-10-05, 10:05   #10
mara

Stage 4

mara's Avatar

Am dat quote, referitor la tinuta de drum, la cum m-a intrebat Yknot daca face. am zis ca nu face asa . Multumesc tuturor . Va anunt de la ce a fost.
Old 18-10-05, 23:48   #11
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

nu stiu daca te ajuta cu ceva dar la mine(renault megane scenic 1) facea la fel din cauza amortizorului fata stanga
am schimbat tot etul ingarantie (acum 2 ani) si de atunci 0 probleme
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 19-10-05, 22:24   #12
mara

Stage 4

mara's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"pesteimputit\"
nu stiu daca te ajuta cu ceva dar la mine(renault megane scenic 1) facea la fel din cauza amortizorului fata stanga
am schimbat tot etul ingarantie (acum 2 ani) si de atunci 0 probleme
Multam frumos. Deja intreb in stinga in dreapta de amortizoare, ce ziceti de Boge( asa se scrie?) la 250Ron pe ulei sau 280 ron pe gaz. Sau ce amortizoare recomandati.Astept pareri. Sint bune cele care le au ei pe la service.

P.S. moro, yknot ce recomandati?
Old 20-10-05, 09:58   #13
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

eu te-as sfatui sa mergi pe koni cu gaz
yknot is offline   Reply With Quote
Old 23-10-05, 09:32   #14
l8m8alwayz

Stage 3

l8m8alwayz's Avatar

koni pe gaz reglabile - 4.5mil/bucata - Tha Best !
Old 23-10-05, 09:37   #15
l8m8alwayz

Stage 3

l8m8alwayz's Avatar

Nu te lua dupa aia cu serviceurile lor ca asha mi`am luat tzeapa am fost la ditamai depozitu de piese cu marfa de peste 7 miliarde pe stoc shi le`am cerut cele mai bune amortizoare sport (aveam un golf III atunci) shi mi`au dat MONROE pe gaz ....intr`adevar sunt cele mai bune...DAR LA DACIE FRATE (la momentu resprectiv nu shtiam) !!!!!!!!!!!!! shi am dat pe ele 5.6mil pe spate shi 5.2mil pe fatza...
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -