Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 01-09-05, 15:43   #1
X-PAK

Stage 4

X-PAK's Avatar

Default ESP - all about

Bagatzi tot ce avetzi despre ESP.

Intrebare suplimentara, o masina poate avea esp daca nu are buton si sau bec de esp ?

Multzam
X-PAK is offline   Reply With Quote
Old 01-09-05, 15:44   #2
X-PAK

Stage 4

X-PAK's Avatar

intr suplimentara 2:
vw bora 2001 81kw (110cp) care nu are nici buton nici bec poate avea esp ?
X-PAK is offline   Reply With Quote
Old 01-09-05, 16:16   #3
rossi_upb4

Stage 2

rossi_upb4's Avatar

ca sa ai esp (electronic stability program sau control esc) trebuie sa ai abs si tcs(traction control sistem) astea doua compun esp-ul. uite ce am gasit pe la mine.m-a interesat candva subiectul si vad ca mai am ducumentele.am si un filmulet de 15M dar nu am putut sa-l pun.
Attached Files
File Type: doc esp_292.doc (653.5 KB, 60 views)
File Type: pdf esp_vortrag_en_196.pdf (2.04 MB, 31 views)
rossi_upb4 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-05, 16:16   #4
arunescu

Stage 1

Default Re: ESP - all about

Quote:
Originally Posted by \"X-PAK\"
Bagatzi tot ce avetzi despre ESP.
Intrebare suplimentara, o masina poate avea esp daca nu are buton si sau bec de esp ?
da, se poate pe modelele mai vechi. ca sa-l dezactivezi scoti siguranta ABS ceea ce automat va dezactiva si TCS si ESP
arunescu is offline   Reply With Quote
Old 10-09-05, 14:49   #5
infoschumi

Stage 1

Mai am si eu o intrebare...la care nici acuma nu am gasit raspuns.Am o Skoda Octavia din aprilia 2004 Elegance.Este asa zisa Full Option(Climatronic,jenti aliaj,geamuri electrice,spalatoare faruri,xenoane,etc.).
ABS are 100%...din experienta...insa nu stiu daca are ESP...ma poate ajuta cineva ?
infoschumi is offline   Reply With Quote
Old 02-10-05, 22:38   #6
cc

Stock

cc's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"infoschumi\"
Mai am si eu o intrebare...la care nici acuma nu am gasit raspuns.Am o Skoda Octavia din aprilia 2004 Elegance.Este asa zisa Full Option(Climatronic,jenti aliaj,geamuri electrice,spalatoare faruri,xenoane,etc.).
ABS are 100%...din experienta...insa nu stiu daca are ESP...ma poate ajuta cineva ?
Daca are tre sa fie si buton de dezactivat si martor in bord.Deci?!
cc is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -