Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 07-08-05, 02:38   #1
Pr0ZaK

Stock

Default F1-help me sunt incepator

Am si eu o Dacie deodata cu mine si m-am gandit sa o personalizez si eu, pentru inceput ma gandesc ca sa incep cu exteriorul si dupaia cu interiorul si mai la sfarsit sa inchei cu motorul. Voi ce imi recomandati? Si cam ce si cum pentru fiecare etapa.

Adica pentru exterior ce sa imi pun inafara de spoilere si praguri?

Pt interior e suficent un volan si ceva muzica?

Si motor ma gandeam sa pun un motor de golf cu cutie de viteze in 5 trepte.

Dati-mi niste sfaturi si eventual niste costuri minimale. La cat ajung? TNX
Pr0ZaK is offline   Reply With Quote
Old 07-08-05, 12:20   #2
Bizonul

Stage 5

Bizonul's Avatar

salutare...tare ideea de a-ti personaliza masina,fie ea si o simpla DACIE....revenind la ceea ce vrei tu de fapt,este foarte usor de realizat si asta pt. k nu ai cine stie ce tuning sa faci la masina...ai dreptate,un spoiler,praguri...dak ai masca cu sigla,trebuie sa dispara,ar mai fii un eleron [am vazut k se poarta EVO],una priza de aer pe capota,dak gasesti sa schimbi stopurile sau de alta masina cu modificarile de rigoare,pe fata la fel dar parerea mea este k dak iti poti prelungii capota in jos este k...sigurantele de capota dau tare bine dar trebuie sa le excluzi din start pe cele care se lipesc [am si eu si de aceea iti recomand]...dar in ultima faza ar fii jantele si gumele...cel mai important la o masina cu ce este incaltata.Poate ti se pare ciudat dar am vazut pe 15'...arata super,bani sa ai ........cu interiorul,depinde de gustul fiecaruia.Intr-adevar,un volan sport,pedalier,schimbator,cadrane albe pe un fond de efect [se poarta albastru passat],scaune cu o sustinere mai buna [scoica],covorase din aluminiu dar fara exagerari...si muzica.....Motorizarea.... merge de golf 2.Bafta si anunta-ne ce modificari aduci

nu ne-ai spus ce Dacie ai.....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2oo1_dacia_gt_125.jpg
Views:	90
Size:	39.5 KB
ID:	36304  
Old 07-08-05, 12:53   #3
Pr0ZaK

Stock

Dacia e 1310 berlina din 1986 adusa din Germania deci are ceva imbunatatiri fata de astea facute pt romani, dar nu prea multe, doar vorba aia e Dacie :P
Old 07-08-05, 14:58   #4
Pr0ZaK

Stock

Pentru Dacia mea din `86 cu bot de CN2 cat ar ajunge costurile pentru un kit exterior care sa includa asa

1. spoiler fata+spate
2. praguri
3. eleron
4. priza aer
5. jante
6. oglinzi
7. stopuri
8. faruri
9. grilaj fata
10. evacuare

Va rog ajutati-ma si pe mine. Va multumesc !!!
Old 08-08-05, 14:01   #5
Bizonul

Stage 5

Bizonul's Avatar

calculat...in jur de 20 mil +/- poate chiar mai mult,depinde......

dak vrei motor de Golf 2,te astept in Buc.
Bizonul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -