Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 15-11-07, 10:25   #1
Intu

Stock

Default Desfacere antifurturi peugeot

Oameni buni,nu stiu care,cum,ce masini aveti cei de pe acest forum (sa le stapaniti sanatosi) dar eu am un Peugeot 607 cu jante de aliaj iar cand vine vorba de antifurtul de la aceste jante situatia devine trista rau.Sa nu o mai lungesc aiurea iata despre ce este vorba:aceste prezoane antifurt sunt unice pe fiecare masina in parte si kiar nu e minciuna,am probat in jur de 30 si nici macar 1 nu s-a potrivit.Cand m-am dus la Peugeot Militari..ce sa zic ..cuvantu "neprofesionisti" este prea bland pentru ei...(sa va faceti o idee:foloseaua o tubulara cu 2-3 numere mai mare decat surubul pana sa le zic eu,plus k nu prea stiu saracii despre ce e vorba cand le zici una alta legat de meseria lor..).Concluzia Peugeot Militari ESTE VARZA ,Peugeot Pantelimon este OK(la Pantelimon kiar ai cu cine vorbi).In cazul in care vrei sa faci comanda pentru aceea cheie de antifurt timpul de asteptare este de 4-5 saptamani si costa in jur de 200 RON,timp in care se pot intampla multe daca ai cauciucuri de vara si e deja iarna,sau mai pot sa isi incerce ei talentele in atelier la el numai k nu garanteaza integritatea jantelor si exista un risc mai mare de 50% sa numai fie bune dupa aceea iar toata actiunea asta costand ceva in jur de 400 RON dupa spusele celor le la Militari.Asa k incepi sa dai din colt in colt,pe la vulcanizari,tinichigerii,prin targ pe la vitan si tot nimic..k ce face francezu...nici el nu desface...(prezoanele fiind dintr-un aliaj de titan si nu merg sudate sau daca se incearca oricum se nenorocesc jantele din cauza adancimii).Si uite asa la sfarsitul fiecarei zii ajung tot la mecanicul meu care are atelierul prin Salajan si il mai provoc pun ,la care el isi bate capul cate juma de ora si tot nu vede vre o solutie.SI TOTUSI dupa 4 zile de incercari prin tot felul de locatii la fel de fel de meseriasi care nu ai avut ce sa le faca,revin la mecanicul meu care dupa atatea zile de stres vine cu o idee careeeeee A TINUT!!!Ce sa zic a durat vro 3-4 ore per total,ceva scule deteriorate irecuperabil,dar cu prezoanele date jos .Acest thread l-am facut datorita nervilor si stresului la care m-au supus aceste antifurturi iar daca e alta persoana cu aceeasi problema sa gaseasca ajutor in acest thread si sa numai piarda k si mine zile in sir si sa devina usor crizat intr-un final .Asa k puteti apela la mecanicul meu care este kiar bun in ceea ce face(nu numai in cazul aceste cu prezoanele) si pe care vi-l recomand cu incredere.Numele sau este Florin,atelierul este prin Salajan iar numarul de telefon este 0723.477.006. Va urez sa aveti cat mai putina nevoie de el si AVETI GRIJA CU CHEIA ANTIFURT DE LA PEUGEOT
Intu is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 10:49   #2
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Default Re: Desfacere antifurturi peugeot

In primu rand....
1.mi-a luat 5 minute sa citesc tot ca ma incurc in cate randuri ai scris
2.dc nu ai avut de la inceput keitza speciala care se ataseaza la coarba?...
3.ma bucur ca ai rezolvat... eu credeam ca nu ai reusit pana la urma sa le desfaci
4.200 de euro p o keie antifurt
5. vezi sa nu uiti ce scule ai folosit pentru desfacere ca de recuperat am inteles ca nu mai sutn recuperabile
Old 15-11-07, 10:55   #3
kmkz

Stage 3

vina nu apartine decat exclusiv proprietarului masinii... acea cheie antifurt nu este pusa in masina doar ca masina sa fie mai grea si sa se aseze mai bine pe viraje...

scopul ei este evident... si tocmai de aceea nu tb pierduta... ar tb sa le multumesti francezilor pentru ca in felul asta poti fi sigur ca nu iti vei gasi peugeotul niciodata pe butuci...
kmkz is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 15:06   #4
Intu

Stock

dom' Maskatu:

1.Cheia antifurt nu am avut-o de cand am cumparat masina k am avut alte griji cand am cumparat-o,oricum ar trebui sa vedeti la service-urile Peugeot oameni cu tot cu antifurturi si cu chei care s-au dus aman2 de buna ce a fost cheia,iar ca o mica paranteza:cheia antifurt a fost pierduta chiar de cei de la service-ul Peugeot din Pitesti care numai recunosc ca ar fii avut nevoie de cheie dar ma mir cum au scos ei aripa si tot ce mai e pe acolo k sa o vopseasca...,deci nu trebui neaparat sa o pierzi k sa intrii in belea.Personal nu cred k mai sta cineva sa ridice o masina de 1,6 tone sa fure niste jante de aliaj si asa zgariate...iar daca se risca,se risca pe sanatatea lui..
2. pretul era de 200 ron nu euro.
3. ce scule s-au folosit kiar nu stiu k nu am stat in carca omului tot timpul...ce va pot spune sigur este k au fost ceva burghie care s-au dus pe apa sambetei...
Old 15-11-07, 15:12   #5
Intu

Stock

kmkz:

acest post nu l-am facut pt a-si putea exprima unul sau altul ironia,ci pentru a-i ajuta si pe altii care au fost,sunt si vor fii ca in cazul meu.
Faptul k francezii au facut un antifurt aproape fara hiba...bravo lor,kiar bine dar revenind la subiect:si ce faci daca ramai fara ea din N motive,ca si in cazul meu sau cum mai era un alt proprietar culmea si cu cheia originala si nu ieseau (elementele de securitate sunt prea fragile pentru fortele care le solicita)?cand cei vinovati ridica din umeri si spun k nu ei iar actualul proprietar nu are nici o vina?tre sa iti rezolvi problemele intr-un fel sau altul.
Old 15-11-07, 20:59   #6
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Explicatii mult mai exacte despre aceasta chestiune,ce si cum ,veti gasi aici.

Last edited by turbojack; 15-11-07 at 21:04.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 16-11-07, 08:15   #7
Intu

Stock

Multumesc pt post Turbojack,kiar e util.Si k informatie generala,daca masina nu a fost achizitionata din fabrica cu antifurt si a fost achizitionat ulterior numai ai cum sa faci comanda de cheie noua fiindca nu se regaseste in baza de date a lor
Old 16-11-07, 08:52   #8
brownshark

Stage 5

mai copii , nu va e rusine ? ce sintem domnisoare ? ceva guma de mestecat ca sa iei mulajul , 4 cozi de burghiu pt cele 4 picioruse , mina sigura la trasaj si masurat pe mulaj , bormasina , menghina , o bucata de hexagon pe masura...bateti cu o bara de bronz , aluminiu inainte in capul prezonului ca vibreze putin . la montaj curatati BINE cu peria de sirma filetul (macar surubul)si dati cu ceva unsoare cu grafit sau cupru . mare brinza...
brownshark is offline   Reply With Quote
Old 16-11-07, 09:14   #9
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by brownshark View Post
mai copii , nu va e rusine ? ce sintem domnisoare ? ceva guma de mestecat ca sa iei mulajul , 4 cozi de burghiu pt cele 4 picioruse , mina sigura la trasaj si masurat pe mulaj , bormasina , menghina , o bucata de hexagon pe masura...bateti cu o bara de bronz , aluminiu inainte in capul prezonului ca vibreze putin . la montaj curatati BINE cu peria de sirma filetul (macar surubul)si dati cu ceva unsoare cu grafit sau cupru . mare brinza...
cat de simplu pare nu ?
Maskatu is offline   Reply With Quote
Old 16-11-07, 11:39   #10
brownshark

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Maskatu View Post
cat de simplu pare nu ?
cu ce nu esti de acord , "junior"...?
Old 16-11-07, 11:40   #11
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
cu ce nu esti de acord , "junior"...?
si tu nu esti "junior"??? nu am zis ca nu sunt de acord.. e o idee f buna kiar
Old 16-11-07, 11:44   #12
brownshark

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Maskatu View Post
si tu nu esti "junior"??? nu am zis ca nu sunt de acord.. e o idee f buna kiar
nu prea...credeam ca ai dat replica cu ton ironic .
Old 16-11-07, 11:47   #13
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
nu prea...credeam ca ai dat replica cu ton ironic .
nu... nu sunt in post hunt, si nu am nici un motiv!!! e f buna ideea ta, si nu neaparat la peugeot.. la orice masina care are sistemul acesta antifurt... iti trebe doar imaginatie
Old 16-11-07, 22:47   #14
Intu

Stock

sau metoda care a tinut la mine gauri date regulamentar pe centru cu cresterea diametrului progresiv,batut o cheiein genul TX sau ceva in genul asta am inteles k se numeste si apoi ciocane si noroc sa nu cedeze cheia inaintea prezonului
Old 16-11-07, 23:29   #15
brownshark

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Intu View Post
sau metoda care a tinut la mine gauri date regulamentar pe centru cu cresterea diametrului progresiv,batut o cheiein genul TX sau ceva in genul asta am inteles k se numeste si apoi ciocane si noroc sa nu cedeze cheia inaintea prezonului
adica munca multa , prezoane stricate , chei mutilate . stie mama voastra ce faceti...?
- Copyright 2025 4Tuning -