Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 03-11-07, 21:41   #1
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default probleme e46, roata spate.

salut,poate nu m-am exprimat bine. problema nu e la roata ci pe undeva pe acolo... cand merg cu ea se aude o trancaneala la roata dreapta. cand dau in gropi , mai nou mai tot timpu trancane. la 130-140 am trecut peste o denivelare si mi-a cam fugit de fund.m-am uitat pe la ea dar nu ma prind. singura prb e ca eu sunt in strasbourg si ma costa foarte mult constatarea. Vreau sa vin in romania in decembrie cu masina dar in conditiile astea nu stiu ce sa fac. Daca are cineva idee ce ar putea sa fie pls help!
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 03-11-07, 22:49   #2
manumeciu

Stage 5

manumeciu's Avatar

Default Re: probleme e46, roata spate.

Uita-te la pivot..dar ca sa vezi cum trebuie trebuie sa o ridici cel putin pe un cric daca nu ai un elevator. Daca nu e la pivot, vezi ca in caroserie e o bucsa ( face legatura dintre bascula si caroserie...) cum te uiti la roata in stanga sub aripa.
Cel mai ieftin si mai usor schimba bieleta antiruliu ca la E46 costa vreo 20euro dar face ca toti dracii .
Deci schimba bieleta si vezi daca mai face si daca da urmeaza ceilalti pasi ( bascula schimbata 200 E ca nu poti schimba doar un pivot ).
PS: Poti sa ti-o schimbi tu pe un cric.
Old 04-11-07, 13:10   #3
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: probleme e46, roata spate.

ok.. o sa incerc... nu stiu ce sa zic. sper sa fie de la bieleta. merci.
pHlow is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -