Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 28-10-07, 12:48   #1
csaby1973

Stage 2

Default chiuloasa de cupru

am un rover si tot timpul se arde chiuloasa.am auzit ca cel mai bine ar fi sa-i pun o chiuloasa de cupru.stie cineva cine fabrica asa ceva.ms
csaby1973 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 19:12   #2
G0rdy
Banned

Stage 5

Default Re: chiuloasa de cupru

Quote:
Originally Posted by csaby1973 View Post
am un rover si tot timpul se arde chiuloasa.am auzit ca cel mai bine ar fi sa-i pun o chiuloasa de cupru.stie cineva cine fabrica asa ceva.ms
poate se arde garnitura ...nuhs daca gasesti de cupru de de fier este sigur..eu la masina tot asa am pus de fier.. si e Ok nu am treaba
G0rdy is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 23:30   #3
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

daca imi aduc eu bine aminte chiuloasa deobicei ii din aluminiu sau fonta
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 23:34   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

iti zic eu k se arde garnitura de chiuloasa ,si da , se gasesc si din cupru..
nush daca si pt modelul tau , dar e posibil
o chiuloasa intreaga din cupru..nush ce sa zic daca ar avea vreun rost..ar fi prea grea..
gandeste-te la cat de grea ar fi si cat ar costa!!
si incearca sa afli CAUZA pt care se tot ard garniturile, ca daca o tii tot asa, o sa faci praf si pistoanele si te bagi la cheltuieli nesimtite deja
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 29-10-07, 13:51   #5
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by csaby1973 View Post
Este vorba de garnitura de chiulasa si nu de chiulasa ca atare.Era bine daca dadeai date si despre acest ...."rover" care poate fi orice de la Land Rover la seriile 2,4,6....
Presupunand ca este vorba totusi de un turism ,si presupunand inca odata ca este vorba de un motor cu 16V,acea garnitura trebuie sa fie metalica (foi multistrat).
Obligatoriu se rectifica plan chiulasa.Obligatoriu acele suruburi de chiulasa lungi de 370 mm vor fi stranse exact cum scrie in manual si nu dupa ureche.Ca cireasa de pe tort,circuitul de racire de pe aceste motoare se aeriseste manual din cel mai inalt punct al motorului si nu de la sine,ca alte motoare.