Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 24-10-07, 23:22   #1
pasbogdan

Stage 5

pasbogdan's Avatar

Default stergatoare parbriz care sa nu lase urme dupa cateva zile si sa nu fie zgomotoase

Stie cineva un producator de stergatoare de parbriz care inafara de faptul ca au un pret enorm nu fac nimic altceva?
Am schimbat parbrizul si pasiunea m-a indemnat sa pun si lame de stergator noi.
De la bosch.
80 ron.SCUMP ZIC eu tinand cont ca multi romani traiesc o saptamana cu banii astia.
In fine....dai un ban,dar stai in fata!!!!DA DE UNDE!!!!!Bosch-urile mele au sters impecabil la inceput dar acum lasa urme,SI CHIAR MI_AU ZGARIAT PARBRIZUL!!
Cand aleg stergatoarele,am cateva fixuri si anume:
1.bratele mai mici care compun bratul mare sa nu aiba joc lateral de loc,deoarece acest joc se aude foarte urat in masina!!
2.bratul mare sa fie compus din cat mai multe articulatii acest fapt ajuta la mularea mai buna a stergatorului pe un geam curbat.

Ce sa alegem domnilor??Am avut pe masina ALCO.Foarte bine sterg,nu au joc in articulatiile bratelor care il compun si nu se aude trancanitul acela la schimbarea sensului sus-jos.DAR au un cauciuc foarte prost in ele deoarece produc un zgomot groaznic la frecarea cauciucului cu geamul,si daca ploua tot drumul parcurs devii nervos involuntar fara sa stii ce ai,dar de fapt e de la zgomot.Repet:Aceste ALCO sterg ff bine,costa doar 20 ron,nu joaca deloc din bolturile care tin bratele care il compun dar te zgarie pe creier!!

Cum e champion???Inafara de SCUMP????Ca scump si PROST stiu ca e Boschul.Mentionez ca modelul care il am eu e acela care ale la un stergator un paravant din acela pe care scrie mare si frumos BOSCH.
pasbogdan is offline   Reply With Quote
Old 24-10-07, 23:33   #2
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: stergatoare parbriz care sa nu lase urme dupa cateva zile si sa nu fie zgomotoase

alecs_rg id`u de mess.
vb dimineata sau cand vezi mesaju si vi pana la mine sa`ti arat stergatoare la 18 ron si le am din mai si sunt super multumit.
cumparate de nevoie din cora, am vazut ceva aproxximativ la fel in carfour
Old 25-10-07, 11:33   #3
primejdie_06

Stage 2

primejdie_06's Avatar

Default Re: stergatoare parbriz care sa nu lase urme dupa cateva zile si sa nu fie zgomotoase

... de departe cele mai bune stergatoare de pe piata noastra sunt VALEO. ca scoruri sunt comparabile cu BOSCH... si se inscriu 100% in gama ta de exigente

a... mai este o treaba cu BOSCH din romania. in proportie covarsitoare este contrafacut... no ofense for anybody

zambeste maine va fi mai rau...
primejdie_06 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-07, 22:17   #4
alexalfa

Stage 5

alexalfa's Avatar

Salut ! @pasbogdan "fixurile" tale sunt perfect justificate deoarece platesti produsele si te astepti sa fie adecvate scopului vizat si nivelului de comfort dorit de tine. Cat priveste faptul ca ti-au zgariat parbrizul , lamele stergatoarelor erau modelul cu amestec grafitat ? Sau in rizurile lor mentineau granule de nisip si praf ce in conditii de umiditate au actionat ca pasta abraziva ?
alexalfa is offline   Reply With Quote
Old 26-10-07, 22:44   #5
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

cele mai bune stergatoare sunt cele pe baza de silicon.
daca te intereseaza am eu un set de stergatoare noi noute cu 30 ron.
iti dau si garantie ca urmatoarele 6 luni nu ai nici o problema, daca ai ceva de reprosat iti dau dublu banii innapoi.
eu din alea am din mai si inca sunt super multumit nu mai gasesc dimensiunea care as vrea`o eu dar ii ok si daca sunt simetrice, eu in dreapta puneam mai mici ca oricum nu ma intereseaza prea mult partea aia a parbruzului.
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 11:02   #6
onzaueb

Stock

Quote:
Originally Posted by DACIA-Wrc View Post
cele mai bune stergatoare sunt cele pe baza de silicon.
daca te intereseaza am eu un set de stergatoare noi noute cu 30 ron.
......
Ne poti spune de unde le-ai cumparat?
onzaueb is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 15:25   #7
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

dintr`un magazin de pe dorobantilor
fata in fata cu service`ul
32 ron au fost setul,2 bucati.
ps: cluj-napoca
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -