Stie cineva un producator de stergatoare de parbriz care inafara de faptul ca au un pret enorm nu fac nimic altceva?
Am schimbat parbrizul si pasiunea m-a indemnat sa pun si lame de stergator noi.
De la bosch.
80 ron.SCUMP ZIC eu tinand cont ca multi romani traiesc o saptamana cu banii astia.
In fine....dai un ban,dar stai in fata!!!!DA DE UNDE!!!!!Bosch-urile mele au sters impecabil la inceput dar acum lasa urme,SI CHIAR MI_AU ZGARIAT PARBRIZUL!!
Cand aleg stergatoarele,am cateva fixuri si anume:
1.bratele mai mici care compun bratul mare sa nu aiba joc lateral de loc,deoarece acest joc se aude foarte urat in masina!!
2.bratul mare sa fie compus din cat mai multe articulatii acest fapt ajuta la mularea mai buna a stergatorului pe un geam curbat.
Ce sa alegem domnilor??Am avut pe masina ALCO.Foarte bine sterg,nu au joc in articulatiile bratelor care il compun si nu se aude trancanitul acela la schimbarea sensului sus-jos.DAR au un cauciuc foarte prost in ele deoarece produc un zgomot groaznic la frecarea cauciucului cu geamul,si daca ploua tot drumul parcurs devii nervos involuntar fara sa stii ce ai,dar de fapt e de la zgomot.Repet:Aceste ALCO sterg ff bine,costa doar 20 ron,nu joaca deloc din bolturile care tin bratele care il compun dar te zgarie pe creier!!
Cum e champion???Inafara de SCUMP????Ca scump si PROST stiu ca e Boschul.Mentionez ca modelul care il am eu e acela care ale la un stergator un paravant din acela pe care scrie mare si frumos BOSCH.