Re: Problema E36.
NU pot da zeci sfaturi zilnic mai baiatule...mai am si eu viata mea,mai am si altele de facut decat sa stau sa dadacesc 24/24h useri care n-au bunul simt sa gandeasca juma' de minut pe zi! Daca in deschiderea unei sectiuni scrie cu Majuscule REGULAMENT,pai atunci logic este sa CITESTI ce scrie acolo INAINTE de a posta !
Impresii ai tu si te rog controleaza-ti limbajul !...incerc sa-mi fac treaba aici si sterg la c.. destui useri care uita sa faca asta...zilnic...(alti moderatori pur si simplu STERG tot ce-i idiot si aiurea...eu va editez minim 5-6 titluri/zi,si completez tot atatea topicuri). Si o fac pentru ca mi se pare necesar si pentru ca imi doresc sa arate forumul asta rezonabil,nu pentru ca as primi vreun premiu ,asa ca te rog sa ai o picatura de bun-simt si sa nu mai vorbesti pe nas,dupa ce tot tu ai calcat stramb !
Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
|