Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 14-08-07, 17:18   #1
pumaovi

Stage 4

pumaovi's Avatar

Arrow cum fac sa nu se mai aprinda becul de la air bag

am avut un accident si mi-au puscat air-bagurile din fata...si acum se tot aprinde becul de avertizare din bord..cum fac sa nu se mai luminize..
pumaovi is offline   Reply With Quote
Old 15-08-07, 22:05   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: cum fac sa nu se mai aprinda becul de la air bag

Quote:
Originally Posted by pumaovi View Post
am avut un accident si mi-au puscat air-bagurile din fata...si acum se tot aprinde becul de avertizare din bord..cum fac sa nu se mai luminize..
Ar fi 3 metode de baza:
1.Cea marlaneasca,sa scoti becul din bord.
2.Cea aproape marlaneasca,sa montezi rezistente (specializate) la mufa de conexiune a airbagului ,astfel computerul recunoscind ca este airbag.Dupa aceastea se reseteaza erorile din computerul airbag.Asa cel putin mai ramin active acele airbaguri ce nu au sarit (daca mai exista).
3.Cea cinstita,inlocuit airbaguri + senzori si resetat comuterul lor.
Bafta!
Old 16-08-07, 13:05   #3
vectra_gts

Stage 5

vectra_gts's Avatar

si inca o metoda. legi becul de la airbag cu becul de la ulei + o rezistenta care sa stinga becul dupa cel de ulei ca sa nu se prinda lumea.
vectra_gts is offline   Reply With Quote
Old 17-08-07, 18:20   #4
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by vectra_gts View Post
si inca o metoda. legi becul de la airbag cu becul de la ulei + o rezistenta care sa stinga becul dupa cel de ulei ca sa nu se prinda lumea.
asta se practica cel mai des dar fara rezistenta respectiva ... direct becul de airbag legat la cel de ulei .
TheMendacious is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -