iar se sterg posturile
ce tare =)))) mergi cu masina la mama ei in germania si sigur o rezolvi ! daca o faceai de la inceput sigur ieseai mai ieftin asa cum fac multi care au pretentii ..merg cu S-ul ...7arul in germania si fac serviceul si il vezi cum rezista 400.000 km si arata superb
Nota Moderator:
Da,foarte tare. Eu tin mult la ordinea si respectul intre userii ce folosesc sectiunea asta in mod special. Daca nu poti ajuta omul care solicita asta,citesti si te abtii.ATAT ! .Am reusit sa pastrez sectiunea asta curata pana acum,o voi pastra si in continuare indiferent de masurile ce voi fi nevoit sa le iau...cu toate ca as prefera sa nu fie cazul.
Nu stiu daca ai observat ,insa aici toti se respecta si ajuta intre ei,indiferent ce discutii au avut in alte parti.Nu cred ca ai vazut aici jigniri sau alte asemenea,asa ca daca cinva vrea sa tulbure apele,il voi trimite in vacanta imediat si fara regrete!
Masurile luate de un moderator,asa cum ar fi trebuit sa stii,NU se discuta in topic.Ai nelamuriri, stii unde le poti manifesta.
PS: deci daca nu ai fost niciodata la un service autorizat ("reprezentanta") mercedes-benz din bucuresti sau chiar din tara, nu-ti da cu parerea jignind omul. Nu stiu ce masina ai tu si nici nu ma intereseaza,insa afla de la unul mai batran care a avut si mai are destule fiare,ca mecanicii buni nu prea ii gasesti in "reprezentante",unde meseriasii, daca le iei cantitatea IMENSA de de informatii (care in viziunea patronilor ar trebui sa suplineasca lipsa de talent) ce o au la dispozitie, nu mai sunt in stare nici macar sa schimbe un set de placute de frana la o masina cu melci si discuri la puntea spate...