Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute. |
11-07-07, 14:06
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Sistem monitorizare prin GPS
Am si eu in nelamurire, m-ai exact daca exista vreun aparat care are functile de baza ale unui GPS dar sa fie capabil sa transmita in timp real informatii catre un server. Ma intereseaza ceva strict legal, nu echipamente de spionaj, ceva ce se poate monta pe o masina dar sa nu aiba dimensiuni prea exagerate.
Sper ca am fost destul de clar, daca aveti ceva infromatii nu ezitati sa lasati un mesaj.
13-07-07, 01:06
|
|
 Stage 5
|
Re: Sistem monitorizare prin GPS
am gasit cateva solutii. topicul se poate sterge.
|
|
|
21-07-07, 21:09
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by wtcvictim
am gasit cateva solutii. topicul se poate sterge.
|
Salut, poti posta acele "solutii" ? Sunt sigur ca nu esti singurul de aici interesat de acest lucru. Si pe mine m`ar interesa mai tarziu asa ceva, daca nu poti posta linkuri aici, fa`o pe privat. Multumesc.
|
|
|
23-07-07, 14:03
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
sunt in Romania care ofera astfel de servicii,
apartul costa cam 300-400E si abonamentul cam 15E pe luna si-ti poti vedea in orice moment masina pe unde este localizata, f bun daca vrei sa-ti urmaresti nevasta dar f naspa daca te urmareste ea
|
|
|
24-07-07, 14:07
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
Adresa de web este www.gpmp.ro (sper sa nu fie nici o problema ca o postez)
pretul pentru sistemul cu toate functiile este de 450E + TVA (exista si siteme mai ieftine), montajul dureaza maxim o ora, in fine mai multe detalii gasiti pe pagina lor de web.
am atasat si o poza, cam cum se vede masina pe harta, se pot vizualiza f multe rapoarte pe unde si cum a calatorit masina
PS: mare atentie sa nu va afle nevasta/sotul/pritenul/prietena/mama/tatal/oricine parola ca v-ati ratat
PPS: se poate face un demo mai detaliat, dar va dati sema ca nu postez userul si parola aicea sa va jucati cu ele  (oare de ce ?!?)
Last edited by 200SX; 24-07-07 at 14:11.
|
|
|
24-07-07, 14:14
|
|
 Stage 4
|
frumos, si mersi pentru link, am ramas
|
|
|
24-07-07, 23:25
|
|
  Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
cam ce dimensiuni are un aparat ?
exista un magazin unde se pot vedea sistemele ?
merci.
|
|
|
25-07-07, 01:18
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
5x4x10cm
cam cat 2 pachete de tigari unul peste altul modelul mai ieftin fara acumulator intern si ceva mai lunguiet modelul mai scump cu acumulator intern, cred ca cel mai bine vorbiti direct cu ei, eu am luat parte decat la un demo si cunosc pe cineva care are asa ceva instalat pe masina si e posibil sa nu ofer informatii complete.
|
|
|
28-07-07, 05:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 200SX
Adresa de web este www.gpmp.ro (sper sa nu fie nici o problema ca o postez)
pretul pentru sistemul cu toate functiile este de 450E + TVA (exista si siteme mai ieftine), montajul dureaza maxim o ora, in fine mai multe detalii gasiti pe pagina lor de web.
am atasat si o poza, cam cum se vede masina pe harta, se pot vizualiza f multe rapoarte pe unde si cum a calatorit masina
PS: mare atentie sa nu va afle nevasta/sotul/pritenul/prietena/mama/tatal/oricine parola ca v-ati ratat
PPS: se poate face un demo mai detaliat, dar va dati sema ca nu postez userul si parola aicea sa va jucati cu ele  (oare de ce ?!?)
|
Mersi mult de informatie. O intrebare m-ai am, daca doresti un eventual raport la sfarsit de zi/saptamana/luna trebuie sa il faci tu , sau se ocupa cei care iti ofera serviciul ? In caz ca stii , oricum mersi de link
|
|
|
28-07-07, 11:30
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
uita-te la meniul din partea stanga, iar pe mijloc am incercat sa creez un raport (nu prea mi-a reusit) dar poti sa vezi pe harta pe unde a mers (urma lasta de vehicul intr-un anumit interval de timp) sa vezi rapoarte.....
rapoartele ti le generezi tu din contul pe care ti-l creaza ei pe pagina web, de acolo, monitorizezi ceea ce te intereseaza
|
|
|
30-07-07, 17:00
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
gata am gasit si rapoartele unde iti arata pe unde s-a invartit masina in ziua respectiva, + situatia in format html, mai exista si exceluri si grafice frumoase si colorate ...
|
|
|
30-07-07, 20:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
gata am gasit si rapoartele unde iti arata pe unde s-a invartit masina in ziua respectiva, + situatia in format html, mai exista si exceluri si grafice frumoase si colorate ...
|
Foarte tare, exact ce ma interesa. Deci e vb de firma care ai mentionat-o mai sus ?
|
|
|
31-07-07, 13:11
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
dap aia e firma, ai si pe site numerele de telefon
0724555000
0751555000
dar ti-am zis ce am postat eu aicea e ca sa-ti faci o idee, ca sa vezi tot ce poate produsul, e bine sa vorbesti direct cu ei.
PS: e cumva pentru masina sotiei? cadou de mos Nicolaie
|
|
|
31-07-07, 14:23
|
|
 Stage 4
|
Quote:
|
poate pt amanta 
|
|
|
31-07-07, 14:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
nu nu , doamne fereste , cu siguranta chestia asta ar fi cu dus si intors  sunt pt cateva autovehicule industriale
|
|
|
|
|