Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 27-10-17, 10:01   #1
eddietrix

Stock
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Default Probleme pornire motor.

Salut. Am un Opel Corsa C 1.2 Benzina 2001. Si are o problema.

In primul rand, daca as folosi masina sa ma duc numa la servici si acasa, nici nu as sti ca are ceva. Porneste fara probleme. Chiar si dupa o saptamana de stat in frig. Dar daca intr-o zi anume, am mai multe treburi de rezolvat, ma pot trezi sa nu mai porneasca motorul. Pun contactul, imi apare toate luminile in bord ok, dar cand sa dau sa porneasca nu mai porneste, nu face nici macar acel ticait sau vreun sunet. Daca se intampla acest lucru, trebuie sa stea masina nu stiu cate ore pana sa o pot porni din nou sau daca am norocul sa fi parcat cu o panta in fata mea sa o pornesc din viteza la vale sau sa gasesc un binevoitor .

Am sa listez si cateva situatii in care am experimentat problema aceasta:

1.Am fost la servici dimineata, apoi cand am iesit de la servici, am oprit la o banca. In 3 minute am reusit sa achit un credit, iar cand sa dau sa plec nu a mai pornit. Nu face nici un ticait, nici un sunet. M-am invartit pe acolo cu capota deschisa, am gasit un binevoitor si in 3 metri am pornit masina in marsalier.

2.Am crezut ca este o chestie de temperatura, dar s-a intamplat ca intr-o dimineata pe la 11:30 sa ma duc pana la benzinarie am oprit motorul, am alimentat, a pornit, am oprit la penny market si apoi iara am pornit si am ajuns acasa. Toata treaba asta a fost 2km. Cand sa merg la 13:30la servici surpriza ca nu mai porneste. Si motorul acuma era rece.

Acuma marti am fost pana in sacele din brasov. Am oprit si am verificat daca mai porneste si a pornit si aveam motorul cald acuma. A pornit si dupa 2 ore cand sa merg acasa.

Deci as putea spune ca am 50% sanse sa o pornesc intr-o zi cu mai multe porniri.
Am scris mai intai aici si ma documentez un pic pe net, inainte sa merg la un service, pentru ca e jegmaneala mare acolo. Poate e o piesa ce pot sa schimb cu mainile mele. Va multumesc.
eddietrix is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -