Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 20-08-03, 21:34   #1
Anonymous

Stage 5

Default 320

Salut.Am un 320 din '87 si am o problema minora ..spun eu ..dar nu reusesc sa-i dau de capat...Deci chestia e ca gazele de esapament au un miros foarte ciudat si foarte puternic,indiferent de benzina pr care i-o pun...AI VREO IDEE CE AR PUTEA FI?? MULTUMESC ANTICIPAT
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 27-08-03, 10:48   #2
mike.omega

Stage 3

mike.omega's Avatar

Si iti consuma si ulei nu???
Fai setul motor si vei fi uimit ce bine va merge motorul
mike.omega is offline   Reply With Quote
Old 07-09-03, 02:09   #3
clin

Stock

Nu,nu-mi consuma ulei..si..multumesc de ajutor Rabanne..
clin is offline   Reply With Quote
Old 07-11-03, 01:00   #4
augustin

Stage 3

augustin's Avatar

si mie mi s-a intamplat acelasi lucru ... miros foarte puternic (ou stricat fara cea mai mica gluma) .. pana la urma s-a dovedit a fi de vina injectia
augustin is offline   Reply With Quote
Old 29-12-03, 14:19   #5
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Cu placere clin desi nu stiu pt ce.Mirosul ciudat de la esapament poate fi si din cauza reglajelor , astfel daca motorul nu are o ardere specifica a amestecului , iese pe esapament acel fum urat mirositor.De curiozitate ce consum urban ai?
Rabanne is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -