Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 13-04-07, 15:23   #1
Ciprian

Stage 1

Default Fulie compresor ac vw g4 1.9 tdi

am si eu o problema ...am fulia bulita ..mai exact flansa.Partea proasta e ca sh nu prea gasesti numai fulia, vand astia tot compresorul care e pe la 600E..si fulia noua e cam pe la 12 meleoane dar citii pe un alt forum

"am demontat de pe fulia electromagnetica flansa din mijloc ( e prinsa in 3 nituri) si am confectionat la strung alta.
am montat-o apoi cu distantiere reglezi distanta intre rola pe care vine cureaua de transmisie si fulia electromagnetica.
merge f simplu si costa idem.
pt cine are prob de acest gen...contact cu mandea.
service-ul (montat-demontat si freon ) la metrotehnica.
k de obicei a fost ok.
deci cost total a fost 150ron la service si 50 la strungar."

partea proasta e ca sunt din Craiova.Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine in Craiova cu asa ceva as fi recunoscator
Ciprian is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 16:12   #2
NT33EXE

Stage 5

NT33EXE's Avatar

Default Re: Fulie compresor ac vw g4 1.9 tdi

exact aceasta problema am avut-o si eu acum 1 an jumate.
nu am mers pe confectionarea fuliei pentru ca cea originala este fabricata cu un anumit standard.
mi-a adus un prieten care face curse in strainatate compresorul cu totul, cu filtru de ulei cu tot, cumparat nou din magazin si m-a costat 400 de euro. montajul inca vreo 150 ron.
inainte am intrebat la porsche si mi-au dat un pret de aproape 1000 de euro doar piesa!
te sfatuiesc sa mergi pe o varianta asemanatoare daca ai vreo cunostinta care te poate ajuta.
NT33EXE is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 16:30   #3
Ciprian

Stage 1

mama masii ( e mult tare ..eu tot sper ca poate mesteresc ceva ..sau macar sa gasesc numai fulia la sh
Old 20-04-07, 16:19   #4
Ciprian

Stage 1

care sa fie pesa are cineva idee ca is 2 modele
http://69.0.158.19/live/R101089747OES.JPG mie asta imi pare ca e
si mai e asta
http://69.0.158.19/live/R101061639OES.JPG
Old 24-05-07, 00:40   #5
EndeR

Stage 3

EndeR's Avatar

Member of:
[4Wheels]

exact aceeasi problema doar k eu am avut imensul bulan de a gasii fulia pe scutul de plastic. fulia care se pierde este cea din prima poza(poza mica doar chestia aia cu nituri cu cu arcuri). Nu ai alta solutie decat sa cumperi alt ambreiaj electric sau poate gasesti fulia aia pe la dezmembrari .
Bafta
Ex : e30 318i
Now : e30 324 Td
EndeR is offline   Reply With Quote
Old 23-04-09, 13:59   #6
vwvariant

Stage 1

vwvariant's Avatar

Salutare mie imi lipseste capacul care vine pe fulie si piulita atata dar nu le gasesc deloc credeti ca ma puteti ajuta ?????????
vwvariant is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -