Quote:
Originally Posted by \"mask2k\"
--------------------------------------------------------------------------------
m-a mancat in c.. si am dat jos bordu' ca sa pun lumina albastra ma rog toate bune nu am mai ajuns sa pun leduri am pus un filtru albastru in locul la ala verde si se vede bine DAR am atins din greseala acu de la kilometraj si se pare ca s-a decalibrat adik in loc sa stea in dreptul la 0 sta mai jos eroarea este de -20km/h va rpg ajutati-ma si pe mine cu pot sa-l fac sa arate din nou bine tin sa mentionez ca desi il fisez in dreptul lui 0 cand pun contactul sau cand bag firul in spate la bord acesta nu ramane in dreptul lui 0 ci coboara!! pls help me ; tin sa mentionez ca este un polo classic din 99
|
Pui contactul si memorezi exact pozitia noua 0 pe care o are, dai ceasurile jos fixezi cu mana acul in pozitia noua de 0 blochezi pe dedesupt tija cu ceva si pui mana pe ac si il duci la pozitia zero de pe cadran. Mantezi ceasurile pui contactu daca e ok asa ramane daca nu repeti faza, cu putina rabdare, doar te-a mancat in c..r