Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme autoSpuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.
Multumesc mult userului "kye04" care mi-a dat linkul pt.a downlod-a autodata 3.38.
Am instalat kitul de instalare pe WinXP si a mers din prima fara probleme. Inca odata mii de multumiri si succes tuturor!
buna seara!
in concluzie are cineva o rezolvare pentru problema asta:am instalat 3.38 pe win7 32biti,mi-a dat eroarea din prima poza,am facut ce a zis un coleg mai inainte ``pe windows 7 mi-a dat eroarea "runtime error 217 at 004BB10D", daca vi se intampla si voua acelasi lucru, deschideti Command Prompt ca si administrator (click dreapta si dati "Run as administrator) apoi tastati “cd c:/adcda2” dupa care tastati "regsvr32 ChilkatCrypt2.dll" si dati Enter`` si a dat eroarea din poza 2.
multumesc!
Daca vrei eu iti dau o invitatie pe filelist si ti-l iei de acolo, cel putin versiunea 3.18 sigur o gasesti. Eu zic insa ca vivid wokshop data e mult mai complex, si are mai multe chestii.
cont pe filelist am si eu ms mult, doar ca acela nu am reusit sa il instalez, are nisthe smecheri care nu imi accepta windows`u, o sa incerc sa caut programu acela care mi l`ai zis tu, acuma sa vad daca il si gasesc
Pai respecti indicatiile din descrierea crack-ului si trebuie sa mearga. Chestia e ca daca ai gresit odata e posibil ca a doua oara sa iti dea eroare exe-ul din autodata.