Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme autoSpuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.
Oare pot indeparta niste zgarieturi facute de un cutter de pe un geam lateral al unei masini cu acest Polish? Am citit ca este eficient in oarecare masura, voi ce spuneti?
Oare pot indeparta niste zgarieturi facute de un cutter de pe un geam lateral al unei masini cu acest Polish? Am citit ca este eficient in oarecare masura, voi ce spuneti?
nici vorba. eu am icercat sa indepartez urmele stergatorului cu xerapol, cu un disc de pasla prins pe masina de gaurit. dar fara efect. am scos urmele cu un disc cu granule de diamant folosita in scularie. urmele slefuirii oricum se vad in lumina soarelui. asa ca mare lucru nam facut.
vreau sa le scot de pe un geam lateral si margie lui unde vreau eu sa scot zgarieturile este nearga, nu s-ar vedea in soare cine stie ce doar sa le mai astup catusi de putin..
Multumesc, alt cineva cu o parere?