Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 11-10-12, 17:17   #1
englezu14

Stock

Default Indicator motorina e46 2004 eronat ?!

Am si eu o problema de ceva timp , nu imi indica bine acul de la motorina nici km dupa cb ( cei ramasi de facut ) de ex: aseara am lasat masina in parcare pe rezerva si imi apareau 30km de mers.. azi dimineata imi apareau 100 si culmea , in mers inca imi cresteau nr de km de facut,am ajuns pe la 130 dupa care a inceput sa scada usor pana la 50 ( in vreo 10 km parcursi) ce poate fi , din ce am citit am inteles ca sunt 2 pompe in rezervor am inteles ca senzorul de la 0 - 1/2 este in spatele pasagerului sub bancheta din spate si de la 1/2 la 1/1 ar fi in spatele soferului , sa desfac doar indicatorul de la pasager? dar ce ii pot face cu ce il pot curata / testa ? asta ar fi singura problema !
englezu14 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -