Quote:
Originally Posted by maff_77
salut!
am vazut ca te tot chinuii sa i dai de cap la masina.
am si eu cateva intrebari daca vrei sa imi raspunzi:
-clapetul de acceleratie de 2.8 il mai ai?
-calculatorul de 2.8 original cu softul original?
-axele de 2.8?
-poti afla la cate grade este reglat avansul la 2.8, respectiv 2.9?adica cu avans mic creste temparatura gazelor de evacuare, maximul in camera de ardere nu creste, dar tine temperatura mare mai mult timp astfel se incalzeste mai tare tot motorul si mai mult ca sigur din cauza axelor sa ai un ameste sarac.ma gandesc si la faptul ca axele de 2.9 sunt calculate pt alt time de avans pe admisie.
-regulatoarele de benzina sunt aceleasi respectiv injectoarele exprimate in cc?
-debitmetru de aer este identic in diametru cu cel de 2.9?
cred ca ai putea sa i dai de cap punand inapoi toate piesele originale de 2.8 si apoi schimband pe rand cu componentele de 2.9 si vezi ce se intampla pe rand,astfel vei putea afla de unde provine buna
in legatura cu problema intanlita codul erorii este :16885 - Vehicle Speed Sensor: Implausible Signal ?
|
1. Clapeta la acceleratie si admisia au fost de 2.9 de cand am luat masina.
2. Calculatorul este de 2.9 cu cip scris de un nene care are dyno si face centraline care zice ca este singura harta originala de 2.9.
3. Axele sunt de 2.9, alea de 2.8 le mai am.
4. Stiu ceva de genu, alea de 2.8 au timpul intre supape (incrucisare la 210, asa imi aduc aminte) si alea de 2.9 la 220, asta este singura diferenta intre axele cu came.
5. Regulatorul de benzina, injectoarele sunt la fel la 2.8 si la 2.9, mi se pare ca la unele difera pompa de benzina, era una de 3,5 bar si una de 4, eu o am pe aia de 4.
6. Debitmetrul este la fel, dupa cod iese de 2.9 si la 2.8-ul ala de passat am acelasi debitmetru.
Nu am cum sa le pun la loc si sa le schimb pe rand ca nu le mai am pe toate.
Codul nu mai stiu sigur daca este ala, mesajul este ala, "vehicle speed sensor: Implausible signal."
As incerca sa rezolv cu senzorul asta pt ca am inteles ca si ala regleaza amestecul.