Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 14-11-11, 19:32   #1
grod

Stage 1
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 22
Default ambreaj stricat

Buna ziua! Sunt nou in ale condusului, iar astazi cand eram in trafic am uitat masina in viteza si am luat picioru de pe ambreaj,inecand motorul.Dupa ce l-am pornit din nou masina a inceput s tremure,dar nu foarte tare.Mi s-a mai oprit motorul de cateva ori asa ,iar intrebarea mea este daca am stricat ceva la el? daca a inceput s tremure masina,banuiesc ca este de la ambreaj,nush.Sa fie asa de sensibila masina ca dupa cateva opriri ca acestea s se strice? un sfat ar fi de mare ajutor!!
grod is offline   Reply With Quote
Old 21-11-11, 08:14   #2
universcomimpex

Stage 5
 
universcomimpex's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 519
Member of:
[AUDI]
Default Re: ambreaj stricat

[QUOTE=grod;4714423]Buna ziua! Sunt nou in ale condusului, iar astazi cand eram in trafic am uitat masina in viteza si am luat picioru de pe ambreaj,inecand motorul.Dupa ce l-am pornit din nou masina a inceput s tremure,dar nu foarte tare.Mi s-a mai oprit motorul de cateva ori asa ,iar intrebarea mea este daca am stricat ceva la el? daca a inceput s tremure masina,banuiesc ca este de la ambreaj,nush.Sa fie asa de sensibila masina ca dupa cateva opriri ca acestea s se strice? un sfat ar fi de mare ajutor!![/QUOTun mod normal nu ar trebui sa se strice nimic mai cel mai bine mergi la o constatare la un service
universcomimpex is offline   Reply With Quote
Old 21-11-11, 14:13   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5
 
Geo_ZGA's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,820
Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: ambreaj stricat

Posibil sa se fi rupt un tampon de la motor.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -