Am si eu un mercedes 124 din '85, si in anumite momente(in special la de viteza de 80 km/h, pe drum putin denivelat sau la vant lateral) nu are stabilitate pe spate, mai exact da impresia ca vrea sa derapeze, parca este lovit din lateral, dar isi revine repede(dupa o oscilatie sau doua). Nu are jocuri la brate, nici la directie(oricum problema e de undeva din spate cred). amortizoarele sunt in regula(adica, la comprimare nu creaza balans vertical). Piesele cred ca sunt standard, nu cunosc prea bin deoarece am cumparat masina doar de doua luni. Am mai avut un mercedes 115("bot de cal"), si 2 123-uri(cobra) si niciunu nu imi parea asa de instabil, si inca pe departe. Asta parca "e alunecos de spate". care credeti ca ar fi problema? Ati mai intalnit? Mai aveti nevoie de detalii?
Pe post de completare: cauciucurile 205/65/15, jenti originale din otel(nu aliaj)nu m-am uitat daca rotile au fost echilibrate, dar nu cred k e de la aia, ca ar trebui sa fie vibratii de frecventa mare si intensitate mai mica, dar astea sunt foarte rare si puternice.