Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme autoSpuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.
Eram intr`o zi cu un prieten ne plimbam cu masina si ne`am intrecut cu o mazda Rx8. Cand s`a enervat a bagat blana.. iar cand schimba vitezele ii ieseau flacari pe esapament. Asa scoate ea flacari din fabrica? sau are kitul acela de il montezi si cand accelerezi iti ies flacari pe esapament? Kitul acela scoate flacari mereu sau decat cand accelerezi in blana?
Nu cred k era flame trower pt k stiu ca ala cand accelerezi rau face flacari.. nu doar cand schimbi.. si am vazut k si in Nfs Carbon scoate flacari Rx`8u stock.. Cred k asa este ea facuta ) Dar chiar nu stie nimeni sigur?
asta cu nfs carbon e prea tare.era sa cad de pe scaun.cum sa zici asa ceva?
anyway....flame thrower-ul nu iti da cand schimbi....ala e altcevae actionat la buto.cel mai probabil avea tzeava goala si atunci nu e greu deloc.si ca sa dai cu flame throwerul cand schimbi treptele,ar dura cam mult o schimbare de treapta.
Nu cred k era flame trower pt k stiu ca ala cand accelerezi rau face flacari.. nu doar cand schimbi.. si am vazut k si in Nfs Carbon scoate flacari Rx`8u stock.. Cred k asa este ea facuta ) Dar chiar nu stie nimeni sigur?
Foarte tare faza Cea mai tare replica din gama "NFS"