Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 17-11-06, 16:56   #16
B-10-TRF

Stock

Default Re: motor M5 pe seria 3

Quote:
Originally Posted by florin83 View Post
ce motor de M5 V10?

pai ce motor de M5 se kinuie asta sa puna pe seria 3 ... nu ala V10 de 500 cp si am zis poate il vinde sa sa-l pun eu pe un urs ca ma pricep .... id-u meu de mess este hotzu_10trf@yahoo.com
B-10-TRF is offline   Reply With Quote
Old 17-11-06, 18:53   #17
florin83
BMW Driver

Stage 5

florin83's Avatar

e v8-ul de pe m5 e39..
florin83 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-06, 07:23   #18
nec74

Stage 4

nec74's Avatar

Member of:
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by florin83 View Post
e v8-ul de pe m5 e39..
+1
E vb de motorul de M5 E39...........

Quote:
Originally Posted by B-10-TRF View Post
pai itzi pun eu v8 pe masina ta si itzi dau diferentza si imi dai motoru de M5 v10 astept un raspuns o propunere !!! si pe urma daca imi dai motoru o sa auzi de mine cu ursu ca fac ravagii in Cta si prin tzara ... toate posturile TV o sa fie cu mine ... o sa fiu invitat la Dan Diaconescu .... o sa vezi ce simplu e sa pui motoru pe seria 3 ...

.........si dak esti asa d priceput..., d c nu ma ajuti cu detalii despre c implik transformarea asta?

Last edited by lascarica; 18-11-06 at 12:26.
nec74 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-06, 12:26   #19
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

B-10-TRF, visezi cam multicel man)...vrei sa gasesti tu motor si cv pe piata s-h la un an si un pic de la lansare?...oricum,motorul ala l-as lua si eu daca l-as gasi,macar ca sa-l pun intr-o vitrina in mijlocul livingului. Sincer,nu cred ca ai nici cea mai mica sansa cel putin pentru urmatorii 2ani,oricat de "hotz" ai fi tu.
Referitor la motorul S62 ,eu am afirmat de pe prima pagina ca-i cel de pe E39...nu inteleg de ce trebuie sa existe posturi-ecou in fiecare topic...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.

Last edited by lascarica; 18-11-06 at 12:56.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 01:02   #20
babygirl_nwa

Stage 3

Thumbs up Re: motor M5 pe seria 3

Quote:
Originally Posted by B-10-TRF View Post
pai itzi pun eu v8 pe masina ta si itzi dau diferentza si imi dai motoru de M5 v10 astept un raspuns o propunere !!! si pe urma daca imi dai motoru o sa auzi de mine cu ursu ca fac ravagii in Cta si prin tzara ... toate posturile TV o sa fie cu mine ... o sa fiu invitat la Dan Diaconescu .... o sa vezi ce simplu e sa pui motoru pe seria 3 ...

lol....cred k tu n-ai inteles k nec74 vrea sa-si puna el motor de m5 pe e90...nu sa-l vanda....k nici nu a gasit ink unul...
babygirl_nwa is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 01:05   #21
babygirl_nwa

Stage 3

Talking Re: motor M5 pe seria 3

Quote:
Originally Posted by nec74 View Post
+1
E vb de motorul de M5 E39...........

.........si dak esti asa d priceput..., d c nu ma ajuti cu detalii despre c implik transformarea asta?

motor mult prea vechi pentru o masina mult prea noua....si daca e motor de m5 iti imaginezi cat e de obosit???si ca sa-l iei de nou...mai bine iti iei alta masina..lol..las-o balta...
babygirl_nwa is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -