Uzura in segmeti profesore (Nu exista ...semeringuri in turbine copile-hitman).
Iti spuneam ca aceeasi problema o am si eu,numai ca mult mai accentuata (bine,parerea me este ca "hibridizarea" in cazul meu a scurtat mult viata turbinei,oricum ea are maxim 1.2[cu compresorul stock],iar la mine a mers overboost 1.6

) decat la tine.Mai poti merge mult si bine daca nu te dai la ea...dupa un timp va incepe sa-ti dea fum si la relanti ca a mea...atunci vei fi nevoit s-o schimbi. Sau daca vrei sa-ti faci upgrade acum,hai sa comandam amandoi,poate avem vreo reducere

.Si daca stii ca te dai la ea des,ia-ti ball-bearing

...eventual pui si un overrun (eu ma gandesc la un proiect propriu adaptabil la cateva modele benzinare-turbo mai comune la noi,nu-i chiar asa dificil de realizat ceva eficient...zic io

)
Succes,
PM:Ai ultimile posturi Consecutive sterse hitman,nu fac pe atoatestiutorul,ci incerc sa informez corect un om pe care-l si cunosc,iar daca cineva-mi arata ca aberez TAC si-mi cer scuze eventual...ceea ce tu nu faci,ba mai mult ,incerci sa ataci cu argumentul ca... e prostia ta si faci ce vrei cu ea...Daca mai vrei sa postezi ,da dovada de bun simtz...Nu te va acuza nimeni de exces in privintza asta,crede-ma