Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-08-06, 23:36   #1
ruller

Stage 5

ruller's Avatar

Default un alt opel rekord 2,2i motor refact..scoate fum ..de ce oare??

sal....mai aveam un opel rekord 2.2i (86)in afar de ala care e la avatar...m-am gandit sa-l fac si pe asta...motoru trage bine...chiar foarte bine..i-am facut rodaj de 3000 de km....dar problema este ca scoate fum cand accelerez...oare de la ce?
asta am facut la motor:segmetni schimbati,honuire bloc-motor,rectificat viblocheni,schimbat cuzineti,rectificat chiuloasa,rectificat supape admisie evacuare, semering schimbat la supape..si alte schimbari minore......nu inteleg trage foarte bine...am mai constatat ca papa ulei....pls help ..orice sfat e binevenit...ms

aa da era sa uit..am fost sa-mi reglez amestecu..si era bun...nu inteleg!!
ruller is offline  
Old 08-08-06, 16:18   #2
lagdryan v6

Stage 5

Default Re: un alt opel rekord 2,2i motor refact..scoate fum ..de ce oare??

ai folosit tot pistoanele vechi?jocul segmentilor pe pistoane le-ai verificat?segmenti aliniati s-ar putea,honuiala cum era?luciu oglinda?
lagdryan v6 is offline  
Old 08-08-06, 23:18   #3
ruller

Stage 5

ruller's Avatar

da...sunt folosite pistoanele vechi....honuire ...luciu..
ruller is offline  
Old 09-08-06, 00:48   #4
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by ruller
da...sunt folosite pistoanele vechi....honuire ...luciu..
exact luciu e problema nu se face luciu la camasi ele trebuie sa ramana dupa honuire cu niste zgirieturi ca sa zic asa uniforme au rolul de a roda segmenti (se aseaza,ii toceste practic)iar uleiul se scurge mai repede,pe o suprafata luciosa uleiul si orice lichid se scurge mai greu,cu camasile lucioase rodajul va fi mai lung si mai prost, si dc jocul segment pe piston este mare poate fi,dar tie iti e lene sa scri ce-ai facut la-i bucsat sau ai bagat pistoane noi.......
lagdryan v6 is offline  
Old 09-08-06, 22:24   #5
ruller

Stage 5

ruller's Avatar

lagdryan ms mult de tot ...dar am rezolvat treaba am dat masina un prieten pe care l-am chemat sa vada si el daca poate sa ma ajute m-o intrebat daca nu o dau..si m-am gandit de ce nu..mai am 1 rekord (ala de la avatar) si oricum nu prea cumpara lumea rekord ..asa ca l-am dat....si o zis el ca pune masina la punct. in fine ms mult de tot ....bye..
ruller is offline  
Old 10-08-06, 00:46   #6
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Ba eu cred ca lumea cumpara si rekord,numa' ca sunt unii fitzosi care nu se coboara a circula cu (dupa parerea mea-unul dintre ultimile opeluri facute cu spirit de raspundere si fara economie multa) un opel de 20ani...prefera un renault nou facut in romania sau turcia or alte asemenea(la care nu mai functioneaza electrica dupa 30.000km sau crapa cutia de viteze...dar asta nu-i de ras...e o bila alba,cred )....si gata,nu se fac de ras,au masina noua...Mai rau e ca fac misto de altii ca tine care sunt multumiti pe buna dreptate de masina lor,chiar daca respectivul model a intrat in fabricatie sub numele respectiv cu cateva decenii in urma.Poate nu ar strica sa nu faca misto decat de aspecte pe care le cunosc,nu pe care le banuiesc
Inteleg ca s-a rezolvat si poate fi inchis topicul
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.

Last edited by lascarica; 10-08-06 at 00:51.
lascarica is offline  
Old 10-08-06, 01:40   #7
ruller

Stage 5

ruller's Avatar

ms lascarica...ptr asa zis un pic incurajare....
da poti sa dai lock..
ruller is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -