Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute. |
23-07-06, 22:20
|
|
Stage 5
|
stopuri transparente
Originally Posted by fenyx
vreau o mana de ajutor :de unde pot lua becuri rosii pt stop pe frana si pozitii,ca la semnalizari am rezolvat si se vede super,nu se merita treaba cu ledurile ca e prea scumpa ,sau o idee cu ce le-as vopsi ,adica o vopsea cum e aia de la becurile galbene de la semnalizarile de fabrica alea albe.
am facut azi ceva probe cu triplele pe masina dar nu le-am lasat pt ca nu am becuri rosii,oricum saptamana asta tre sa rezolv.
se pare ca acest topic despre stopuri a disparut,de fapt a fost mutat la discutii generale
|
|
|
23-07-06, 22:43
|
|
Stage 5
|
Re: stopuri transparente
ceva poze cu noile stopuri
|
|
|
23-07-06, 22:57
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Vopseaua folosita la globurile de craciun ,tine bine.
|
|
|
23-07-06, 22:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by turbojack
Vopseaua folosita la globurile de craciun ,tine bine.
|
ms turbo dar nu cred ca o sa fac rost de asa ceva dar o sa incerc sa bag becul intr+un glob .buna idee, chiar acum incerc
|
|
|
23-07-06, 23:15
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
..o sa incerc sa bag becul intr+un glob .
|
cele de plastic se ard
iar cele de sticla sint opace
mai bine incearca cu led-uri formatul mare(cit o aluna) "plantate" intr-o placa de plexic transparent.Pe principiul fibrei optice,toata placa va deveni rosie.
Macar fa o treaba ca lumea si nu-ti dai foc la masina singur,nu de alta insa este incredibil cit de tare incalzesc becurile de 5 W de pozitie.
|
|
|
24-07-06, 01:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by turbojack
cele de plastic se ard
iar cele de sticla sint opace
mai bine incearca cu led-uri formatul mare(cit o aluna) "plantate" intr-o placa de plexic transparent.Pe principiul fibrei optice,toata placa va deveni rosie.
Macar fa o treaba ca lumea si nu-ti dai foc la masina singur,nu de alta insa este incredibil cit de tare incalzesc becurile de 5 W de pozitie.
|
am incercat cu globurile ,ai perfecta dreptate .
|
|
|
24-07-06, 08:11
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Explica-ne si noua te rog cum ti-ai decolorat stop-ul sau... ai facut altul ? Ce materiale ai folosit ?
|
|
|
24-07-06, 20:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by intel23
Explica-ne si noua te rog cum ti-ai decolorat stop-ul sau... ai facut altul ? Ce materiale ai folosit ?
|
nu sunt decolorate , sunt altele facute la un atelier din bucuresti,iar materialul este plexic cam ca cele normale ,e la fel de gros dar un pic mai maleabil .despre cum sunt facute nus mai multe .
p.s stopurile le+am primit de la un prieten care sta in buc.daca as avea material nu sunt prea greu de facut,desi costa cam mult
|
|
|
24-07-06, 21:04
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
cate te-au costat ... ?!?! fac orice model ?!?
|
|
|
24-07-06, 22:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
cate te-au costat ... ?!?! fac orice model ?!?
|
1.100.000 perechea si a zis ca face si alte modele da sa duci originalul sa faca matrita.
am gasit si becuri colorate,dar cam departe .o sa mai caut. pina vor fii gata mai astept pareri de unde pot lua de aici din tara, ,cand o sa fie gata o sa pun ceva poze dar si preturile ca de fapt cam asta intereseaza cel mai mult. http://www.allproducts.com/ee/aidlite/auto_bulb_01.html
Last edited by lascarica; 11-08-06 at 20:10.
Reason: mai usor de urmarit ideile in cadrul topicului
|
|
|
25-07-06, 01:16
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
ok ... k ma intereseaza sa fac la o solnitza .... mersi de informatie ... e luat in considerare
|
|
|
25-07-06, 21:59
|
|
Stage 5
|
ma bucur ca am fost de folos cuiva
|
|
|
26-07-06, 09:58
|
|
Stage 5
|
Ma intereseaza si pe mine pt. e30 un set, am inteles ca sunt facute in bucuresti... imi poti lasa o adresa ceva? un site? un numar de telefon?
|
|
|
26-07-06, 20:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by <GXZ>
Ma intereseaza si pe mine pt. e30 un set, am inteles ca sunt facute in bucuresti... imi poti lasa o adresa ceva? un site? un numar de telefon?
|
Iuliu Maniu nr 190, bl.c1, sc c pe langa autogara militari
mai multe nu stiu ca mie mi le-a luat un prieten care sta in buc,dar vezi ca e deschis un topic despre atelierul asta ca eu de acolo luasem adresa dar acu nu mai dau de el(cred ca la bazar)
|
|
|
26-07-06, 21:29
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Quote:
Iuliu Maniu nr 190, bl.c1, sc c pe langa autogara militari
mai multe nu stiu ca mie mi le-a luat un prieten care sta in buc,dar vezi ca e deschis un topic despre atelierul asta ca eu de acolo luasem adresa dar acu nu mai dau de el(cred ca la bazar)
|
aici e topicul respectiv https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/17439-reparatii-faruri-stopuri-semnale-auto.html
|
|
|
|
|