Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 21-07-06, 19:33   #1
tereusrey

Stock

Default Ford fiesta 1.3 mers neregulat

Salut! M-am inscris de curand pe forum si mi se par interesante discutiile existente aici. Am si eu un Ford Fiesta de 1.3, an de fabricatie 2001, si problema a aparut de cand am fost la un service infect care mi-a schimbat bujiile in mod gresit. Mi-a pus niste bujii cu 2 mm mai lungi, si la viteza de 120 km, pistoanele au rupt electrozii de la bujii. Am fost cu ea la un alt service mai bunicel si dupa un test cu compresmetrul s-a dovedit ca supapa 3 nu mai functioneaza. Mi-a spus ca ma costa 10 milioane manopera de remediere. Adica scosul chiulasei si rectificarea supapei si al scaunului de supapa. Daca a mai avut cineva o problema asemanatoare sau daca cineva stie un service bun cu o manopera mai ieftina il rog sa-mi scrie si mie.
tereusrey is offline   Reply With Quote
Old 21-07-06, 19:51   #2
baiatu2006

Stage 4

Default Re: Ford fiesta 1.3 mers neregulat

de ce nu incerci la o reprezentanta ford?
incearca macar vezi cat costa
masina e destul de noua
baiatu2006 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-08, 10:29   #3
nfs.gtk

Stock

Default Re: Ford fiesta 1.3 mers neregulat

Quote:
Originally Posted by tereusrey View Post
Salut! M-am inscris de curand pe forum si mi se par interesante discutiile existente aici. Am si eu un Ford Fiesta de 1.3, an de fabricatie 2001, si problema a aparut de cand am fost la un service infect care mi-a schimbat bujiile in mod gresit. Mi-a pus niste bujii cu 2 mm mai lungi, si la viteza de 120 km, pistoanele au rupt electrozii de la bujii. Am fost cu ea la un alt service mai bunicel si dupa un test cu compresmetrul s-a dovedit ca supapa 3 nu mai functioneaza. Mi-a spus ca ma costa 10 milioane manopera de remediere. Adica scosul chiulasei si rectificarea supapei si al scaunului de supapa. Daca a mai avut cineva o problema asemanatoare sau daca cineva stie un service bun cu o manopera mai ieftina il rog sa-mi scrie si mie.
Cauta o reprezentanta ford,si pentru ce piese iti trebuie cumpara de la forcar sunt ieftine,si o sa te duca mai putin
nfs.gtk is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -