Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 18-07-06, 21:47   #1
Alex_shaolin

Stage 5

Alex_shaolin's Avatar

Smile Lancia Delta - informatii

Salutari la forumisti,tocmai ma pregatesc sa imi iau o LANCIA HF turbo,2000cm3 16 valve di '94 si ma intrebam daca stie cineva cit consuma si daca e o masina buna acest model???
Alex_shaolin is offline   Reply With Quote
Old 19-07-06, 03:17   #2
lagdryan v6

Stage 5

Default Re: salutari am nevoie de consiliere tehnica,mi-am luat...

Quote:
Originally Posted by Alex_shaolin
Salutari la forumisti,tocmai ma pregatesc sa imi iau o LANCIA HF turbo,2000cm3 16 valve di '94 si ma intrebam daca stie cineva cit consuma si daca e o masina buna acest model???
vrei economie ? ia-ti un diesel 5,5-7%,dc vrei senzati platesti-14-16%(220cp.costa).buna este, dc a fost protejata,dar cine avut-o ma indoiesc sa o fi iertat,nici tu n-ai sa o ierti dc o iei si sa nu zici ca e proasta si nefiabila cand s-o defecta,pt ca nimeni nu tine cont chestiunile astea si pe urma injura aiurea.sa o stapinesti sanatos si sa ai bafta de ea(dc o iei)
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 20-07-06, 12:01   #3
Alex_shaolin

Stage 5

Alex_shaolin's Avatar

multumiri ...are 182 de cai si intradevar nu ca as vrea economie dar proprietarul zice ca consuma 10% in oras ceea ce eu nu cred mi-as permite un 12% dar ptr. ca sa vad daca minte am deschis acest topic...desi omul e doctor si nu a forjat-o...
Old 22-07-06, 00:37   #4
Alex_shaolin

Stage 5

Alex_shaolin's Avatar

Mdea am renuntat la idee si mi-am luat banutzii inapoiasta este m-am orientat la altceva... topic closed
- Copyright 2024 4Tuning -