Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 12-07-06, 23:14   #1
jimmy bones

Stage 2

jimmy bones's Avatar

Default help am o problema cu un hyundai excel!!!

sal am un prieten care are un hyundai excel d 1,5 din 1993
problema este urmatoarea nimeni nu stie sa umble la aceasta masina
in talon scrie k motorul e d 1,5 i dar motorum nu e p injectie ci p carburator si anume are un dublu corp din ebonita care nimeni nu stie sa-l regleze
nu merge rotund iar la demaraj dar rau in nas la drum lung se duce dar iti e frica sa mai faci o depasire k nu duce + ca a fost la un service care ia facut motorul care acu sa desfiintat(la facut p banc) dar acum ii atarna niste furtunase si nimeni nu stie d unde sunt sau mai exact unde trebuie sa intre
va rog din suflet daca stie cineva aceasta masina va rog sa ma ajutati (cei d la hyundai ne-au dat cu flit k ei nu se baga...)
jimmy bones is offline   Reply With Quote
Old 13-07-06, 01:42   #2
lagdryan v6

Stage 5

Default Re: help am o problema cu un hyundai excel!!!

fai o flansa si punei unu de dacia1400,e mai simplu decat sa te chinui sa-l repari pe dublu,corp astea toate cu dublu cand le-a luat dracu numai el le repara,eu am pus si pe lancia cu motor de 1,6 si a mers pana sa rupt masina in 2,mai ales dc il iei si nou
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-06, 11:24   #3
jimmy bones

Stage 2

jimmy bones's Avatar

Default Re: help am o problema cu un hyundai excel!!!

10Q o sa vb si o sa-ti spun c am facut
jimmy bones is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -