Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 12-07-06, 01:40   #1
lagdryan v6

Stage 5

Default unde pot galvaniza o caroserie auto

care stie dc exista pe undeva vreo fabrica sau firma care sa aiba posibiliatea sa galvanizeze o caroserie auto
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-06, 17:34   #2
johnson

Stage 5

johnson's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: unde pot galvaniza o caroserie auto

eu am alta problema, oarecum asemanatoare: masina mea este galvanizata si vreau sa o pregatesc pt vopsire. Trebuie facut ceva special fata de alte masini sau se urmeaza aceleasi operatiuni ca la una ne galvanizata?
johnson is offline   Reply With Quote
Old 13-07-06, 17:57   #3
codrin44

Stage 5

codrin44's Avatar

Member of:
[FORD]

in bacau la fabrica de avioane,cat e de mare,nu au baie sa galvanizeze o caroserie intreaga.dar mai intai tre sa o sablezi sau decapezi,ai gasit asa ceva?e posibil la pitesti la dacia,sa aiba ceva de genul asta-galvanizare

~~~~~~~~~ F o r d C a p r i ~~~~~~~~~
don't just get older...they just get faster
codrin44 is offline   Reply With Quote
Old 14-07-06, 01:47   #4
lagdryan v6

Stage 5

de sablat am unde sa sablez stiu o intreprindere prin sos viilor dar sablaju nu e prea bun pt subitezi tabla plus ca ramine nisipul prin toate cotloanele,asta o stiu din proprie experienta,la pitesti au fosfatare un procedeu mai slab +ca nu stiu cum as putea intra acolo,da astia la fabrica de avioane ce galvanizeaza ca avionele sint din aluminiu. Cu vopseua nu stiu ce sa zic trebuie sa incerci dc nu adera normal dc nu cred ca trebuie sa folosesti procedul de vopsire care se foloseste la caroseriile de aluminiu care au un grund intermediar mai mult ca sigur asta trebuie folosit,dar tu ce caroserie,ce masina ai ?asa a fost sau tu ai facuto?si unde ma rog ai facuto?
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -