Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 10-07-06, 20:31   #1
ionutz_ubh

Stage 4

ionutz_ubh's Avatar

Default Help-Modalitate de a face un R9 diesel sa sune cat de cat "rau":)

am si eu un renault 9 diesel s ias vrea sa ii scot toba intermediara si sa ii pun o finala sport,c ziceti am sanse k si masina mea sa scoata un zgomot kt de kt nervos??
ionutz_ubh is offline   Reply With Quote
Old 10-07-06, 20:44   #2
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Help-Modalitate de a face un R9 diesel sa sune cat de cat "rau":)

Bre ionutz_ubh....io cand am vazut titlul "help meeeee!!!!!", am dat repede camasa jos,credeam ca trebuie sa vin undeva sa te salvez de la inec....
Incearca sa citesti matale primul post al sectiunii asteia.Acolo face cineva o recomandare. Crede-ma ca-i Mai ales in avantajul tau un titlu sugestiv !
Succes,
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 11-07-06, 14:13   #3
7sapte

Stage 3

7sapte's Avatar

Default Re: help meee !!!!

o metoda care da roade cat de cat este urmatoarea: teava inox fata spate de la borla eventual, la care se adauga un tips si cam atat, fara catalizator ,fara tobe, fara nimik.
A, si teava sa fie cat mai groasa iti recomand diametrul de 57 sau 65 mm.
Satisfactie garantata!!! Bafta
Sa ne spui ce ai facut.....cand o fii gata!!!
7sapte is offline   Reply With Quote
Old 11-07-06, 19:51   #4
ionutz_ubh

Stage 4

ionutz_ubh's Avatar

Default Re: Help-Modalitate de a face un R9 diesel sa sune cat de cat "rau":)

Ms 7sapte,ideea e super buna si in curand o voi si realiza ...mai tre putine fonduri...
ionutz_ubh is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -