Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 10-07-06, 15:06   #1
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default help... balamale usi...apa in masina... aer comprimat.. :)

am o problemema...am un leon are o mica problema... am vrut sa reglez balamaua ca usa sa se inchida mai bine :

(mai strans pe cheder...pt ca imi picurea pe langa cheder si se aduna jos intre use si cheder si cand deschid usa...plossscc..pe picioare)

daca o fac ff transa usa nu se mai inchide...daca deschid un geam/use/portbagaj.... usa se inchide perfect... cum sa fac ca sa nu se mai comprime aerul din interior cand se inchide usa... inafara sa dau gauri prin masina...eu stiu ca exista o valva in porbagaj care se trebuie sa se deschida sa aeriseasca int.
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 11-07-06, 22:46   #2
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: help... balamale usi...apa in masina... aer comprimat.. :)

Volumul de aer pe care-l deplaseaza cu ea portiera leonului este mare (ca si portierele fatza) iar masina mica. Parerea mea este ca orice "supapa" sau alt orificiu de pana la 10-20mm diametru,nu va avea nici un efect benefic,in schimb va patrunde apa,etc.
Ar fi doua chestii de facut,cred eu: -Sa tii permanent o bancheta spate rabatata si sa scoti vreo doua dopuri din podea,decupand si mocheta in dreptul lor(in sperantza ca are si leonul asa ceva...normal ar fi sa aiba)
Cam tiganesti solutiile,dar eu altele nu vad.....
Aaar mai fi si perforatul chederului(unuia dintre cele doua,daca sunt doua-ext/int),dar asta trebuie studiata bine in prealabil.
Succes
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 12-07-06, 15:01   #3
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

faza cu perfoaratul si gauritul nu prea imi place.... la opel stiu ca era o valva mare cu filtru in portbagaj sub bara din spate...nu aveam probleme..
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 18:46   #4
alex1002ro

Stage 3

alex1002ro's Avatar

Si la Ford era o chestie cu clapa de cauciuc sub bara din spate.
Se inchideau super gingash usile....
Ontopic:
Eu am un Seat Arosa, mult mai mic decat Leon-ul, dar cu usile mai mari....
Si repet intrebarea de mai sus.
CE .... SA FAC SA MI SE INCHIDA USILE FARA SA LE TRANTESC DE SA LE SARA GEAMURILE ??????
alex1002ro is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -