Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme autoSpuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.
multumesc de raspunsuri si sa stii COBRA ca nici eu nu inghit statul adica tot ce intra in el( politie armata etc in general autoritatea) sunt pasionat ca si voi de masini si de curse am participat si la curse si nu vreau sa par alfel de cit voi ( mare cistig nu am de pe urma lu bunicu ) dar sunt disperat si cautam alta solutie ca sa ajung dintrun loc in altul cit mai repede caci sunt obligat sa merg mult in afara bucurestilui daca aveti alte soluti vas fi recunoscator fara avioane si elicoptere nave spatiale si altele. multumesc
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
nimeni nu are nimic cu tine, dar cand vii cu faze din alea superi anumite persoane. Cat despre modul sa ajungi dintr-un loc in altul mai repede nu prea sunt solutii pana nu o sa apara si pe la noi autostrazi k-lumea (nu din astea cu 2 benzi), asta e poate ca daca o sa le faca si ei cu vreo 4 benzi poate atunci (dar si atunci o sa se mearga aiurea)!!!!
Stai dom'le cuminte ca nu-i soseaua numai a ta. Fii linistit ca si alti participanti la trafic se grabesc uneori dar nici ei nu te dau afara de pe sosea.
Ce solutie vrei ? Ia-o pe camp daca nu-ti convine.
cand te grabesti faci ce fac si eu ...SLALOM
incearca sa nu mai deschizi alt topic cand iti este inchis unul cu motiv.
mai ales ca de fapt au fost vreo 5.
chestia cu nu stiu nu merge.
si daca mai deschizi si cu acelasi nume s-ar putea sa se interpreteze cum ca ai ceva cu cineva.
exista unele reguli pe aici pe care le poti citi in primele topicuri.
bafta in continuare pe acest forum si abandoneaza ideea cu girofare & shit. te risti sa mai iei si bataie de la vrunu pa strada. si daca faci si accident cu alea in functiune ....bulau pe fata
muama da ce fumuri ai inc ap ba pisik cu bunicatu` cu tot! NU VEZI MA ESTI PENIBIL??? vatzi nascut totzi cu girofare pe ochi. ce mi-as dori uneori o basculanta sa ii mai vad pe jmecherii cu girofare k se baga in fatza mea sau vrajeli dastea ... k e ``bunicamiu senator si m-am saturat sa stau dupa aia cu masini slabe k deh io am masina de 250``
De ce 10 topicuri?
Pentru ce?Pentru cineva care fuge cu 250Km/h!
Sunt putini de pe forumul asta care au mers cu viteza asta.....hai sa fim seriosi!
Terminati cu oamenii plini de fitze.........care sunt sus pusi doar asa!
COOBRA
Inchide dreacu topicu asta fara sens!