Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 03-06-06, 00:34   #1
johnny59

Stage 3

johnny59's Avatar

Default cutie hidramata

salut pe toata lumea!am si eu o problema la HOTROD-ul meu,unMERCURY COUGAR XR7,motor 8V de 5000cmc(motor identic cu cel de pe FORD Thunderbird LX),an 1988(model aniversar).cutia mea automata nu cupleaza mersul inapoi.Discurile de frictiune nu sintprea uzate,la fel si banda de blocare.Are cineva vreo parere?DE unde as putea lua un Kit nou?
Attached Images

johnny59 is offline   Reply With Quote
Old 26-06-06, 15:15   #2
MaTzA
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

MaTzA's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Fiat]
Default Re: cutie hidramata

o idee ar fii sa te duci la o reprezentanta ford...sa vezi c zik shi aia...dk zici k ai motor de ford...
MaTzA is offline   Reply With Quote
Old 26-06-06, 23:10   #3
Iulixxx

Stage 4

auuuu...e naspa rau frate ...crede-ma.Sunt prea putini oameni care stiu sa repare cutii automate in Bucuresti.E complicata in draci...nu stiu ce sa zic.Nu te pune in baza celor de la reprez Ford pt ca astia sunt destul de smecheri si nu au ei timp de masini vechi,nu ca s-ar pricepe.
Iulixxx is offline   Reply With Quote
Old 10-07-06, 02:09   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

ar fi varianta sa o schimbi, dar costa mult si e greu de gasit..daca nu imposibil in romania,
si daca o schimbi..iti pui intrebarea.. tot auto? sau manuala?
oricum..cum a zis si iuli ..nu sunt multe service-uri kre stiu sa repare asa ceva..daca e unu, e bine...oricum..aia de la service-ul firmei kre a fabricat masina ta, indiferent de firma, acest service o sa iti propuna intotdeauna o solutie foarte costisitoare ..mai ales daca masina ta nu mai este in productie..si daca este..tot iti zice ceva scump rau de tot..
asta e ..asa e in romania
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 10-07-06, 11:10   #5
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Ai in private mess.,o posibila rezolvare pentru problema ta.Suna-l si incearca sa-i smulgi o promisiune.Ultima data nu statea foarte bine cu timpul.Sper sa mai fie in tara.
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 12-07-06, 02:55   #6
lagdryan v6

Stage 5

service americar specializat pe cv automatice americane strada mehadia cringasi
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-06, 14:20   #7
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by lagdryan v6
service americar specializat pe cv automatice americane strada mehadia cringasi
unde mah???? mai exact inspre napoli sau inspre lac???? da-i omului niste detalii ca si eu sunt curios pe unde e service-ul ala....
fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 08-08-06, 18:22   #8
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by fuzzy
unde mah???? mai exact inspre napoli sau inspre lac???? da-i omului niste detalii ca si eu sunt curios pe unde e service-ul ala....
ce napoli mah,mai aprope pe la roma ,dc intri pe mehadia din constructorilor spre lac este pe partea dreapta e un gard de plasa verde cu niste porti rablagite urci o panta la intrare,pina sa ajungi la meteor sau invers dc treci de meteor e pe partea stinga imediat ai inteles sau sa-ti desenez
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-06, 18:58   #9
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by lagdryan v6
ce napoli mah,mai aprope pe la roma ,dc intri pe mehadia din constructorilor spre lac este pe partea dreapta e un gard de plasa verde cu niste porti rablagite urci o panta la intrare,pina sa ajungi la meteor sau invers dc treci de meteor e pe partea stinga imediat ai inteles sau sa-ti desenez
pey si ala e service special ptr hidramate??? wow... chiar nu am stiut
ms
fuzzy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -