Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 16-05-06, 02:24   #1
adi de la constanta

Stock

am o skoda octavia 2 ... iar cel de la skoda de unde am cumparat-o mi-a recomandat sa-i pun jante de maxim 16" ca cele de 17" uzeaza nu mai stiu ce ... ce parere aveti? apoi ... ce parere aveti de wheelbase? sau unde gasesc jante mai ieftine?
m-ar interesa niste jante (imi plac alea cu multe spite drepte dar poate pe viu ma razgandesc) si folii... sa pun si poza poate cei mai cu experienta sa-si dea cu parerea. multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	caru.JPG
Views:	121
Size:	209.7 KB
ID:	102711  

Last edited by lascarica; 14-08-06 at 14:51. Reason: mai usor de urmarit ideile in cadrul topicului
adi de la constanta is offline   Reply With Quote
Old 20-05-06, 18:16   #2
johnny111

Stage 5

johnny111's Avatar

Default Re: Care-i treaba cu jantele de 16"-17"?

Quote:
Originally Posted by adi de la constanta
am o skoda octavia 2 ... iar cel de la skoda de unde am cumparat-o mi-a recomandat sa-i pun jante de maxim 16" ca cele de 17" uzeaza nu mai stiu ce ... ce parere aveti? apoi ... ce parere aveti de wheelbase? sau unde gasesc jante mai ieftine?
Jantele de 17" pe Octavia sunt OK dpdv tehnic, echipate insa maxim cu anvelope 215/45 R17. Daca pui gume mai late, risti ca la viraje pe denivelari sa ti le tai pe fata.
Eu nu-ti recomand jantele pe 17" . Pe langa avantajele de ordin estetic si sportiv vei avea mai putin confort la rulare. Nu mai povestesc de banii in plus dati pe anvelope bulite in gropi, jante sparte si suspensie schimbata mai des.
Old 22-06-06, 22:00   #3
adi de la constanta

Stock

nu arata prea bine jantele cu multe spite pe 15" asa? ceva de genu asta
mai rpd asa ceva? dati-va si voi cu parerea va rog ca vreau sa-mi iau curand niste jante si tare sunt in dubii
adi de la constanta is offline   Reply With Quote
Old 23-06-06, 00:20   #4
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

eu as merge pe primul model...am mai vazut o octavie cu jante spitate si vin foarte bine...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 23-06-06, 15:42   #5
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by adi de la constanta
nu arata prea bine jantele cu multe spite pe 15" asa? ceva de genu asta
mai rpd asa ceva? dati-va si voi cu parerea va rog ca vreau sa-mi iau curand niste jante si tare sunt in dubii
mult mai tari primele
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 23-06-06, 16:34   #6
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

primele chiar arata bine dar personal imi plac mai mult celelalte
chestia e ce iti place si tie... amandoua modelele arata f bine
fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 25-06-06, 01:23   #7
C8V5S

Stage 4

C8V5S's Avatar

Eu am vazut o Octavia cu niste jante asemanatoare cu primele, si sincer nu-mi placeau cum vin, e cam masiva masina pt ele. Ultimele cred ca vor arata mai bine pe masina, unele de 16". Cred ca mai gazesti si alte modele care sa se potriveasca, dar trebuie sa-ti placa si tie!
C8V5S is offline   Reply With Quote
Old 25-06-06, 04:24   #8
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Stiu 2 octavii care au jante pe 18 si nu au probleme ...
Ca tai cauciucul ... asta doar daca esti cizma si mergi cu masina prin shantzuri... ca daca rulezi frumos si nu faci " spectacol " poti sa le tzii si 1 an pe masina fara sa le faci galme sau mai stiu eu ce ... daca esti " racer " si dai jar pe linii de tramvai si piatra cubica , eu iti recomand pe 13 cu balon pe 80 !
Dezenturile in general sunt cam puskarii ... AEZ-urile sunt bune ... dar cam duble la pret fata de Dezent ...
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 14-08-06, 01:20   #9
dan_m3

Stage 5

dan_m3's Avatar

Cool Re: Care-i treaba cu jantele de 16"-17"?

am mers cu Octavia 2 RS cu genti de 19", comfort ba, dar tinuta de drum excelenta !!!
]
dan_m3 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -