Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 17-11-03, 20:15   #1
Anonymous

Stage 5

Default dacia...... mea........e enervanta !! help ?!?

Am si eu vreo doua intrebari....daca ma poate ajuta cineva.
1. Stau pe loc cu mashina (dacia berlina) turez motoru de aiurea si pe la 4mii-5mii....se aude o pocnitura si....prin tzeava de esapament iese de odata mult fum negru....dar fumu asta negru iese doar in timpu pocniturii....deci brusc....cu \"debit\" mare. Stie careva de ce? E normal? Ce tre' sa fac ca sa..... nu mai faca asha?
2. Vreau sa pun carburator dublu? Cam unde gasesc, cat ajunge? Si .....am auzit ca tre sa faci mai multe modificari.....in total cam cat ar ajunge?

(info: nu stiu nimic despre mecanica )
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 19-11-03, 06:55   #2
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

O accelerezi constant sau ii dai sprituri? Daca e cu sprituri poate sa nu fie reglata bine...parerea mea.
Cica fum albastru=mananca ulei, fum gri=motor terminat, fum negru=motor nereglat.
Carb mere si nu-i scump.
Old 22-11-03, 17:08   #3
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

Poti suna sau da un bip la 0744531069 si voi incerca sa te ajut,fumul negru da e motor nereglat si alte cateva mici chestii,se rezolva usor,iar cu preparatul masinii cu bani putini ne putem intelege!
TNos is offline   Reply With Quote
Old 11-12-03, 10:12   #4
B12ZMD

Stage 5

Default TNos

TNos spune-mi te rog cum si unde te pot gasi (in afara de nr de mobil) sa vb! am mici probleme (dacia) si as vrea nitel tuning ieftin (un carb, un esap, etc)
n-are rost sa vb aici ca scriu 2 pagini
respect
Old 11-12-03, 10:13   #5
B12ZMD

Stage 5

mihuz@yahoo.com
B12ZMD is offline   Reply With Quote
Old 13-02-06, 04:53   #6
pasbogdan

Stage 5

pasbogdan's Avatar

nivelul in carburator prea mare?socul iti deschide perfect?
pasbogdan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -