Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 08-07-06, 14:08   #31
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]
Default Re: Azi pe autostrada Pitesti - Bucuresti !

sau scuipinolul..e gratis..si ai incredere in el..k iti apartine

nu face explozie..si gata....iar dk nu face explozie...nu se dezintegreaza.. deci..omu nostru ar fi scapat oricum cu viata k n-are Dacie..d'aia(adika n-are camera.. )
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 11:17   #32
mae

Stage 5

mae's Avatar

ba ganditziva si voi un pic daca merge cu viteza(si 90-100 e viteza pt unele masini) daca se desumfla roata (si mai ales o raota de pe fatza une ai directia) e calr ca nu mai ai directie aprope deloc. deci exista riscul foarte mare de a intra in stalp. pom, etc. plus ca cauciucul se dezintegreaza din cauza ca este macinat intre janta si asfalt si asta se intampla repede ca la 90km/h ce turatie are roata???? yo zic ca destul de mare :d deci nu mai conteaza la dacase desumfla sau face explozie. pana la urma e tot aia
mae is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 12:03   #33
ruller

Stage 5

ruller's Avatar

mama..galma nu gluma)...eu am patit la fel..mergeam la mare si aveam o galma mai micutza..am zis ca tine pana la mare...ca mai aveam cam 150 de km....da drac ca o puscat......sa vezi cum o facut masina...aveam cam 110-120 km/h noroc ca era roata din spate...dar tot am simtit....oricum..nu mai ai ce face cu ea....la gunoi
ruller is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 18:36   #34
mae

Stage 5

mae's Avatar

mi se pare ca si daca ii bagi camera tot va avea galma. dar se poate incerca.
mae is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 20:02   #35
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by mae
mi se pare ca si daca ii bagi camera tot va avea galma. dar se poate incerca.

"Galmele" sau "bolfele" cum li se mai spune sint rupturi ale insertiei de rezistenta a cauciucului,neremediabile si ireversibile.Facind un singur calcul ca un cauciuc SH costa 30-40 RON iar cea mai simpla reparatie a masinii (in cazul iesirii in "decor" datorate cauciucului bolnav) costa cel putin citeva sute de RON ,fara sa mai punem la socoteala viata sau sanatatea ocupantilor masinii ,cea mai sigura solutie ramine schimbarea cauciucului.Verificativa din cind in cind cauciucurile atit fata cit si verso.E spre binele vostru.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 13-07-06, 23:33   #36
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Dacă vede vreun moderator postul ăsta, l-aş ruga să-l inchidă.

Pentru ultima oară: alea erau cauciucuri de iarnă, pentru mers încet. A fost o intamplare că gâlma a apărut. Ea nu a apărut instantaneu cand am ajuns pe autostradă, făcusem 800-900 de km în 2 zile cu cauciucurile alea şi numai eu şi soţia ştim pe ce drumuri. Cei care au ajuns pe la Miercurea-Ciuc ştiu despre ce vorbesc.

Cauciucurile au fost reşapate şi nu aveam încredere în ele, le-am cumpărat pentru iarnă, cele câteva zile de zăpadă de la noi din ţară.
Lao is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -