Salut
Ieri am fost la mecanic sa-mi schimbe amortizoarele spate, motiv pentru care etrierul a trebuit indepartat, placutele scoase. Am avut placute noi, dar nu a vrut sa le puna, deoarece discurile erau (prea) uzate. Zice el .. in fine.
Dupa ce a terminat, e posibil sa fi schimbat ordinea placutelor pe disc .. cu toate ca s-a straduit sa le faca sa calce ca inainte ..
Problema a aparut azi la un drum iasi - suceava ( 4 persoane + bagaje ), numai bine ce scap si eu de coloana, si ajung pe la un usor 80-90 incepe un huruit ( foarte "gros", de zici ca trece avionul fix pe langa tine ) scurt si aleator la roata spate stanga.
In general reuseam sa-l potolesc in max 1sec cu o frana ..
Mai mult de 80-90-100 nu am incercat pt ca imi era frica de o intoarcere la 180grade ..
Tind sa cred ca are legatura cu frana, pentru ca a mai fost un caz izolat prin Falticeni parca, unde am pus o frana mai brusca si aparut acelasi zgomot pentru un timp scurt ..
Ce se intampla practic ? Se blocheaza pistonatul singur de capul lui ? Chiar si asa, de ce sa huruie, si nu sa franeze pur si simplu ?
Multumesc ...