Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 14-05-09, 12:27   #1
sicablondu

Stage 2

Default Plus baterie BMW E36 pentru Amplificator

Salut,

Vreau sa-mi montez un amplificator in portbagaj, insa marea dilema este pe unde vine traseul de + (plus) de la baterie catre portbagaj. La interior m-as descurca eu ... insa pe unde intra in masina (de la motor in interiorul masinii) caci nu vad nici o gaurica ... si nu as vrea sa dau o gaura aiurea sa ma trezesc cu apa in masina sau ceva de genul asta ...

Ma poate ajuta cineva cu un link .. poze sau sfaturi ceva?
sicablondu is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 11:35   #2
mobiles_de

Stage 5

Default Re: Plus baterie BMW E36 pentru Amplificator

Pt asemenea treceri din exterior spre interior al cablurilor exista cauciucuri speciale care se potrivesc la diametrul gaurii pe care o dai in tabla si poti fii sigur ca nu intra apa . In rest poti adauga cablul de plus acolo unde mai intra si alte cabluri (in acelasi cauciuc) si cu siguranta ai loc .
mobiles_de is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 11:46   #3
sicablondu

Stage 2

stiam si de cauciucuri ... iar pe unde intra cblurile e si cutia de sigurante ... care ar trebui data jos ... si nu vreau sa`mi bag nasucu acolo ... alte idei?!
sicablondu is offline   Reply With Quote
Old 26-05-09, 23:10   #4
danigrecu

Stage 2

desfa capacul de la sigurante(nu trebuie sa dai cutia jos, doar capacul)si partea de bord de sub volan(are vreo 3-4 suruburi si doua cleme) si o sa gasesti mai multe fire care trec din cutia de sigurante in masina.daca nu te descurci intra pe mess: daniigrecu
danigrecu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -