Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 21-01-06, 00:01   #1
Alex_z0ne

Stage 2

Alex_z0ne's Avatar

Default Probleme de directie la o calibra........

Salut sunt nou pe forum si am o mica problema la masina mea ( calibra `92 2.0 8v )
Am avut un mic accident cu ea ( am rupt bascula) si dupa ce am facut-o trage stanga tare .... am fost sa imi faca directia , aia de la service imi spuneau ca directia este buna dar ca roata din dreapta are un unghi de inclinatie spre interior de 3 grade ceva de genu... adik roata nu e dreapta. Ce ar trebui sa ii fac
Alex_z0ne is offline   Reply With Quote
Old 26-01-06, 03:04   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Probleme de directie la o calibra........

Quote:
Originally Posted by \"Alex_z0ne\"
Salut sunt nou pe forum si am o mica problema la masina mea ( calibra `92 2.0 8v )
Am avut un mic accident cu ea ( am rupt bascula) si dupa ce am facut-o trage stanga tare .... am fost sa imi faca directia , aia de la service imi spuneau ca directia este buna dar ca roata din dreapta are un unghi de inclinatie spre interior de 3 grade ceva de genu... adik roata nu e dreapta. Ce ar trebui sa ii fac

\"directia e buna dar o roata are unghiul de cadere modificat cu 3 grade.\"...astea se bat cap in cap.Pai ori sint unghiurile sunt bune ca la carte (pt. a fi directia buna) ,ori e directia dereglata.
Iar pt. 3 grade modificat unghiul de cadere (presupun ca asta este spunind \"unghi de inlinatie spre interior\"),nu poate sa \"traga tare\" directia.Trebuie sa mai fie ceva.Ca prima masura schimba jamba dreapta dupa care mai vezi.
Old 06-02-06, 12:45   #3
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

pai sschimkba si u roata , sai ai umflate cauciucurile, si fa o proba si vezi. Daca trage ....e directia
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 06-02-06, 22:30   #4
hit-man

Stage 5

hit-man's Avatar

vezi sa nu iti fie scurs telescopul stanga fata....
hit-man is offline   Reply With Quote
Old 12-02-06, 22:41   #5
pasbogdan

Stage 5

pasbogdan's Avatar

Default asha

pai unde ai fost la directie?ca din cate stiu eu la directie iti regleaza toate unghiurile.Sau nu ai avut bani de toate?)glumesc!!Pai poti regla unghiul asta in mai multe feluririnderea la telescop in partea de sus(pe masina) s-ar putea regla.La audiul meu imi permite.Poate avea acelasi reglaj la pivotul de la brat,sa poti sa il reglezi pe brat mai in interior sau in exterior.Sau poate e \"desalata\"putin masina(problema frecventa la bmw uri pe spate cand stau rotile ca la o caruta)problema ce o poti rezolva cu o bara din aia ce o pui intre telescoape si le presezi mai inafara sau le mai aduni.Nush cum ii zice dar stiu ca multi isi pun numa d ornament,sa se vada fain acolo sub capota.DAR DACA AIA DE LA \"DIRECTIE\"SUNT ASA PROFESIONISTI CUM VAD EU POATE E DIN ALTA PARTE PROBLEMA(DE LA ACCIDENT S-A INDOIT ALTCEVA)
1985 suzuki samurai
1993 audi urs4 2.2l 20 v turbo quattro-dezmembez
1994 audi 100 c4 2.6 E 12 v FWD
2003 vw lt 35
1991 audi s2 3b
pasbogdan is offline   Reply With Quote
Old 30-07-07, 22:20   #6
Shimmy

Stock

Shimmy's Avatar

si eu am avut aceeasi problema. E stramba fuzeta.
Shimmy is offline   Reply With Quote
Old 02-08-07, 17:12   #7
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Subscriu la ce a zis Shimmy ... problema identica am avut si eu . fuzeta era beleaua
TheMendacious is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -