Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 08-04-09, 01:53   #1
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

Unhappy Problema geam spate

Am un seat cordoba si de ceva timp nu mi se mai deschide geamu spate nu merge nici din consola usa spate nici din consola soferului aveti idee?ce pote fi am defacut mua de la motoras am bagato la loc nici o miscare... consola de la sofer becurile din ea sunt aprinse la usa cu pricina becul de la buton este sins.... astept un ajut daca avei o idee
yamahaer1cip is offline   Reply With Quote
Old 09-04-09, 11:40   #2
ariel

Stage 5

Default Re: Problema geam spate

verifica motorasul sa nu fie ars.
posibil si un contact imperfect din cauza oxidarii.
ariel is offline   Reply With Quote
Old 09-04-09, 14:46   #3
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

pai si motorasu insa becu pe consola dece nu e aprins... daca ar fi motorasu ars?
Old 09-04-09, 22:22   #4
snopy's brother

Stage 5

snopy's brother's Avatar

verifica manunchiul de fire care intra din stalp in portiera, poate ai vreun fir rupt si nu mai face legatura.Din cauza ca nu primeste curent in portiera, nu se aprinde nici becul de la buton.Deci acolo ii cea mai mare probabilitate, sa fie dus vreun fir
Old 09-04-09, 23:23   #5
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

am inteles ce ati zis voi am sa verific ca banuiesc ca daca era ceva mai grav nu se mai aprinde sau nu are nici o legatura butonul de la consola soferului ... cu consola usi din spate dreapta..hmm o sa incerc sa verific mai tot imi era sa nu fie vreo sigurantza arsa dar nu cred ca are nici o treaba daca restu geamurilor merg...
- Copyright 2024 4Tuning -