Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 15-01-06, 22:47   #1
cezar_aron

Stock

Default Problema....ma poate ajuta cineva??

Am si io o problema.am un peugeot 206 si vreau sa-i modific capota si haionu(usa portbagaj)....am pus si poze sa se inteleaga ce vreau sa zic......si ma gandeam ca se poate face prin prelucrare cu fibra de sticla sau chiar metal.....ca e vb la capota sa o prelungesc iar la haion sa astup gaura pt nr de inmatriculare.....as vrea sa va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti daca e posibil si unde as putea sa ma duc sa fac asta.....si eventual daca cunoasteti niste preturi ....multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pug206_2_289.jpg
Views:	50
Size:	118.2 KB
ID:	62570   Click image for larger version

Name:	pug206_841.jpg
Views:	43
Size:	103.5 KB
ID:	62571  
cezar_aron is offline   Reply With Quote
Old 16-01-06, 21:49   #2
CT 87 PEL

Stage 1

CT 87 PEL's Avatar

cezar.. zi frate cu ce program ai facut 206 ala... caut asemenea programe si nu am gasit cine stie ce..
CT 87 PEL is offline   Reply With Quote
Old 17-01-06, 19:20   #3
cezar_aron

Stock

cu photoshop.....nu e complicat......da cine imi raspunde si mie la intrebarile mele????
cezar_aron is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 22:46   #4
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"cezar_aron\"
cu photoshop.....nu e complicat......da cine imi raspunde si mie la intrebarile mele????
Gasesti pe net o multime de 206 tunate de la care poti sa alegi cam ceea ce ai vrea.
Acele prize de aer se cumpara gata facute si au dimensiuni variabile.In principiu se face cam asa:iti alegi modelul de priza de aer dorit,demontezi capota,o asezi pe\" capre\",tai dincapota portiunea care vrei sa o inlocuiesti cu prizele de aer,o atasezi,la imbinari fibra de sticla cu rasina epoxidica,se prelucreaza ,chituieste,vopseste,montezi \"plasa\" si gata lucrarea.4 suruburi la capota,furtunul de la shpritz ,deschizi usa la garaj si esti bun de plimbare cu o masina mishto.
O asemenea priza de aer variaza in general de la 40-250 euro.Uzual (si mai ieftin) sint cele din fibra de sticla.Mult mai scumpe sint cele din carbon.Ai de unde alege.
Old 10-02-06, 23:03   #5
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re:

[quote=\"turbojack\"]
Quote:
Originally Posted by \"cezar_aron\"
Gaura de numar o astupi f .usor.
Tai o bucata de tabla de 0.75-0.8 la dimensiune faurii plus 1-2 cm in plus pe margini,o fixezi cu pop-nituri,le ciocanesti apoi cit sa intre capul ceva mai inauntru,polizezi tot ce ramine putin mai inafara,chituiesti cu chit de fibra de sticla,apoi poliesteric si gata treaba.Daca esti mai dotat poti folosi in loc de pop-nituri,sudura in puncte fir si argon.Eu folosesc metoda mixta cind am nevoie:fixez placile cu pop-nituri si apoi in jur fac puncte de sudura.
Problema este insa alta:daca nu este o masina doar de expozitie ce faci cu nr.?Si mai ales cu lampile ce lumineaza nr. care s-ar putrea sa devina o problema serioasa.
turbojack is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -